HP laserjet 1200 ne radi na WIN 7 Ultimate

poruka: 17
|
čitano: 10.207
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Jel netko zna neku stranicu gdje bi mogao skinuti drivere (win 7) za printer HP laserjet 1200? Na službenoj stranici nema podrške.

Navedeni printer neće raditi na windowsima 7.

0 0 hvala 0
17 godina

Pobaj drivere od viste. Forceaj ih...

Mentalist je moj idol... I torrente isto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: HP laserjet 1200 ne radi na WIN 7 Ultimate

Probano, 0 bodova.

17 godina

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

napravljen je share printera sa stroja na kojem je XP do 7-ice, radi dok se ponovo OS.

Universal driveri također ne pomažu.

14 godina
protjeran
NiXoN45 kaže...

napravljen je share printera sa stroja na kojem je XP do 7-ice, radi dok se ponovo OS.

Universal driveri također ne pomažu.

Slican problem kod mene. HP 110 spojen na XP racunalo koje je u mrezi. Sa svih racunala u mrezi printa bez problema osim sa onog na kojem je instaliran win7 ultimate. Da stvar bude jos cudnija, s tog racunala moze se printati iz svih alikacija osim direktno iz windowsa. dakle iz painta, worda, autocada, irfana, photoshopa... printa bez problema ali kad iz explorera desni klik na .jpg (npr.) pokazuje kao da trazi drivere i mosh plakat. probali sve, ne pomaze nista.

16 godina
neaktivan

Da, znao sam to viđati.

Podrška iz Win-a je u banani. Univerzalni, vista, xp driveri ne rade, sa sedmicu nema....

17 godina
neaktivan

weird.

nedavno sam imao kod jednog klijenta upravo tu malu nakazicu od printera.. i bez problema se vrti na win7.

jedini driveri koji su mi bili dostupni su bili stari XP driveri i njih sam iskoristio.

Freedom, morality, and the human dignity of the individual consists precisely in this; that he does good not because he is forced to do so, but because he freely conceives it, wants it and loves it.
16 godina
neaktivan

Da, 7-ica oće raditi probleme sa starim printerima, recimo HP 1018, sam čačkao mjesec dana da natjerarm da radi kako spada.Remote management...itd.

17 godina

ma nije to do sedmice nego do HPovih drajvera, pošto su im  svi drajveri za tu klasu printera "host nased" - jer ih HP ne želi gurati kao "mrežne" printere. te rade uglavnom loakalno.

Za HPove printere koji imaju share na nekom  WindowsXp stroju najbolje rješenje koje mi se pokazalo jest:

add a printer - za choose printer port izabrati "create new port" , za type of port odabrati "local port" - i u prozoru za port name upisati share path do printera ( \\IME_RACUNALA\IME_PRINTER_SHAREA )

na idućem ekranu odaberi HP ako ga imaš na popisu, ili pukni na windows update da osvježi listu dostupnih printera ili navodi na putanju do drajvera na lokalnom disku.

(p) & (c) Dario - 2011

0 0 hvala 0
17 godina

Ali trazit ce mu da instalira drivere svakako, a njih nema. Not good...

Mentalist je moj idol... I torrente isto

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Opet sam na istome, update naravno kaže da nema boljih drivera na netu.Putanja ti je svejedno radio preko local porta ili ovako...

Inače HP 1200 LaserJet su fenomenalni printeri, imam par komada koji su stari po 7,8 godina a štampa se na njih svakodnevno.

17 godina
neaktivan
NiXoN45 kaže...

Jel netko zna neku stranicu gdje bi mogao skinuti drivere (win 7) za printer HP laserjet 1200? Na službenoj stranici nema podrške.

Navedeni printer neće raditi na windowsima 7.

Windows Update Ctalog

Otvori ovo u IE (tko kaze da vam IE ne treba?) http://catalog.update.microsoft.com/v7/site/Search.aspx?q=windows%207%20laserjet%201200

Ili ovaj lik na ovom forumu je uspjeo instalirati printer prema ovim uputima

Solved HP LaserJet 1200 - Windows 7 Forums

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
16 godina
neaktivan

Već probano sa pcl5 i 6, sve je ok dok se sistem ponovno ne digne.Nakon toga je potrebno ponoviti postupak da bi radilo...

17 godina
neaktivan

Obrisi ostatke drivera u Device Manageru. Prvo deinstaliraj drivere preko Control Panel---Programs---Uninstall Program a zatim potrebno je vidjeti ostatke drivera uredaja. Ukljucivanje opcije  Show Hiden Devices nije dovoljno.

Za taj cilj unosimo sistemski varijablu devmgr_show_nonpresent_devices

Varijabla se unosi u Control Panel\System and Security\System klik na Advanced system settings -- Environment Variables

Klik na New -- za Varijable Name unosimo  devmgr_show_nonpresent_devices  a za Variable Value 1

Sada mozemo vidjeti citavo cudo uredaja koji su obicno nevidljivi unatoc tome sto smo ukljucili opciju Show Hiden Devices(USB diskovi, razni portovi, sistemski driveri...)

Oprez sa brisanjem drivera pogotovo u sekciji Non-Plug and Play Drivers i System Devices

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
12 godina
neaktivan
tablet audio

može li ovaj tablet imati,viber?hvala

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
tablet

mozem li uštekati u tablet stik za internet,može li tako tablet funkcioniratui?:)

hvala;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice