Hakiranje MSN-a zaključana tema

poruka: 7
|
čitano: 9.165
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hakiranje MSN-a

Kako mogu vidjeti neciju povijest poruka na MSN-u ako imam i mail i lozinku tog MSN-a???

Postoji koji program da se mogu prijaviti na taj MSN a da druga osoba ne vidi ako je i ona prijavljena???

...ima li nesto takvoga!?...Izlanuo seBelji se

"AKO ISTA MOZE POCI PO ZLU, POCI CE ONO STO CE PROUZROCITI NAJVECU STETU"

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Hakiranje MSN-a

Kao prvo, to je krajnje nekulturno, a koliko ja znam nezakonito!

Kao drugo povijest možeš vidjet samo ako je ta osoba imala uključen "save my messages" il tak nest pa to možeš vidjet u MSN-ovom folderu

Kao treće hackove si sam nađi

Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hakiranje MSN-a

Odgovor na prvo pitanje:history se sprema lokalno na racunalu tako da ne mozes do njega s drugog racunala,a za drugo netko drugi ce odgovoriti,ja mislim da ne mozes biti logiran istovremeno s dva mjesta.

16 godina
neaktivan
dzganec10 kaže...

Kako mogu vidjeti neciju povijest poruka na MSN-u ako imam i mail i lozinku tog MSN-a???

Postoji koji program da se mogu prijaviti na taj MSN a da druga osoba ne vidi ako je i ona prijavljena???

...ima li nesto takvoga!?...Izlanuo seBelji se

Znas da bi zbog toga mogel dobiti karton.
METALLICA
17 godina
Hakiranje MSN-a

Povijest razgovora ti se nalazi u C(ili neki drugi disk):\Documents and Settings\account\My Documents\Moje primljene datoteke\tvojaccount\Povijest , ako imas hr live messanger

Nemoguce se spojiti sa dva accounta istovremeno

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.4.2009 11:46 (Aki).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mozes samo ako si na kompu gdje je msn instaliran/tj. gdje radi..i samo ako history ostaje a nije oznacen da se ne snima..kliko ja znam dvostruko logiranje istim accountom nije moguce..
16 godina
neaktivan
Aki kaže...

Povijest razgovora ti se nalazi u C(ili neki drugi disk):\Documents and Settings\account\My Documents\Moje primljene datoteke\tvojaccount\Povijest , ako imas hr live messanger

Ali samo ako osoba koja koristi tu msn adresu ima uključeno onu neku opciju, ni sam ne znam koju više
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson Liga - FA Premier Ligue 2007/08. 1. mjesto ______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice