Kako mogu vidjeti neciju povijest poruka na MSN-u ako imam i mail i lozinku tog MSN-a???
Postoji koji program da se mogu prijaviti na taj MSN a da druga osoba ne vidi ako je i ona prijavljena???
...ima li nesto takvoga!?...
Kako mogu vidjeti neciju povijest poruka na MSN-u ako imam i mail i lozinku tog MSN-a???
Postoji koji program da se mogu prijaviti na taj MSN a da druga osoba ne vidi ako je i ona prijavljena???
Kao prvo, to je krajnje nekulturno, a koliko ja znam nezakonito!
Kao drugo povijest možeš vidjet samo ako je ta osoba imala uključen "save my messages" il tak nest pa to možeš vidjet u MSN-ovom folderu
Kao treće hackove si sam nađi
Odgovor na prvo pitanje:history se sprema lokalno na racunalu tako da ne mozes do njega s drugog racunala,a za drugo netko drugi ce odgovoriti,ja mislim da ne mozes biti logiran istovremeno s dva mjesta.
Povijest razgovora ti se nalazi u C(ili neki drugi disk):\Documents and Settings\account\My Documents\Moje primljene datoteke\tvojaccount\Povijest , ako imas hr live messanger
Nemoguce se spojiti sa dva accounta istovremeno
Povijest razgovora ti se nalazi u C(ili neki drugi disk):\Documents and Settings\account\My Documents\Moje primljene datoteke\tvojaccount\Povijest , ako imas hr live messanger