Google chrome
- poruka: 1.206
- |
- čitano: 406.978
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
da....kao i kada kliknem na desni klik miša u pregledniku....
desni klik sada otvara malo veći izbornik
Jel se to meni čini ili se Chrome pretvara u Metro style?
Meni u zadnje vrijeme se na Chromu desava da kad misem prelazim s taba na tab da Chrome kao da zaledi na trenutak, tj prebacivanje s taba na tab zna trajati i sekund-dva, ili se desi isto i s klikom na neki link, javlja se delay...Zasto se to desava i postoji li nacin da to popravim?
Meni se to desavalo jedno jako kratko vrijeme, maksimalno dva dana i samo od sebe je proslo.
Meni se to desavalo jedno jako kratko vrijeme, maksimalno dva dana i samo od sebe je proslo.
navjerovatnije bugovita verzija Chroma..
Jel se kome dešava to da kad klikneš na Back strelicu za vraćenje u nazad, recimo par stranica unazad, da vam ostane na istoj!? Klikaš koji put 3 koji put 7 puta da bi s pokrenuo sa trenutne stranice!
inače na 90% drugih stranica nema problema.
inače na 90% drugih stranica nema problema.
Istina, to se meni na Operi dešava kod nekih web stranica. Rješenje za Chrome je isto kao na Operi: Držiš ljevi klik na Back strelici i izabereš koliko se želiš vratiti natrag.
hehe onda je i ova bug stranica neka bezvezna kad me i tu *ebe... Ja desnim klikom kliknem pa mi otvori meni i biram.... al to mi nije jasno... prije se to nije događalo nikad, ali baš nikad, firefox radi ok, nikad mi nije u njemu zaštekao back....
zanimljivo ja nikad nisam imao takvih problema.
btw, evo i najnovije statistike o popularnosti browsera u prva dva tjedna ovog mjeseca
Ne radi mi google instant search. Imam najnoviji chrome. Ne znam što još da kažem. Probao sam prčkati po postavkama kako sam tražio po internetu, no ništa nisam postigao. Može li mi tko pomoći?
Ne radi mi google instant search. Imam najnoviji chrome. Ne znam što još da kažem. Probao sam prčkati po postavkama kako sam tražio po internetu, no ništa nisam postigao. Može li mi tko pomoći?
provjeri jel ukljucena opcija u settingsu - Search - Enable Instant for faster searching isto pogledaj i pod - Use a prediction service to help complete searches and URL in address bar, cookies enabled.
Stavio sam Adblock Plus, ali mi uopće ne blokira reklame. U čemu je problem, probao sam re-installirati proširenje ali i dalje je isti problem.
Mislim da ad block blokira samo pop up prozore a ne reklame.
ma evo ja iman tu na kompu instalirano vec odavno i sve uredu, na bratovom kompu reinstalirali windowse stavili chrome i onda ad block pa kad pogledas onaj net.hr to ti iskace sa svih strana
ma evo ja iman tu na kompu instalirano vec odavno i sve uredu, na bratovom kompu reinstalirali windowse stavili chrome i onda ad block pa kad pogledas onaj net.hr to ti iskace sa svih strana
Meni je sve normalno radio...onda sam se odlučio instalirati nove windowse, i sad nakon instalacije windowsa mi ne radi uopće taj adblock plus...a blokirao je reklame na svim stranicama i video klipovima.
Mislim da ad block blokira samo pop up prozore a ne reklame.
Blokira i reklame,na nekim stranicama. Meni na Facebooku i TPB-u blokira reklame bez ikakvih problema,dok mi pop up zna izletiti bez problema na TPB-u.
ovdje na bug forumu, a pogotovo na pp uvijek je barem jedna reklama gore ili dole. prije ih nije bilo flashblock je sve regulirao, ali evo sada ne pomaže. mora da bugovci marljivo rade na novim vrstama reklama kako ih ni flash ni ad block ne bi mogli blokirati.
edit: upravo sam doznao da koderi na bugu ulažu enormne napore da ni FF adblock kao ni GC flash i adblock ne uspijevaju blokirati ovu reklamu od njihove nagradne igre "osvoji led tv". i uspjeva im djelomično, na FF se reklama ne pojavljuje u 80% slučajeva dok je na GC reklama skoro uvijek pristuna u jednom primjerku, nekad se desi i da je uopće nema, ali nakon refresha stranice pojavi se gore ili dole kad sam u svom profilu.
Meni na Google Chrome nisu!
Da,jesu,samo nisu u toj boji. :P
Pronašao sam riješenje.
Sjećate li se onoga tutorijala koji vraća stare menue?
E upravo je u njima problem. Kada sam ih maknuo i vratio one stare problem je nestao.
Ako hoćete maknut te obojene stavke u menuu evo kako:
1. Na ikonu Google Chromea desni klik pa odaberite Properties
2. Pod target trebate maknuti dio " --disable-new-menu-style"
3. Kliknite Apply i OK
Najbolje je rješenje kaniti se toga spyware smeća!
Zahvaljujem moderatoru koji me je uputio da je bolje da korsitim ovu temu nego da otvaram novu :)
Mozda je naslov malo i konfuzan, ali da objasnim...
Posto korsitim vise racunara dnenvo, a naravno to skoro pa nikada nisu isti logovanje na Facebook mi je otezano jer svaki put FB to registruje kao novi login i salje mi obavjesti na mail, sms i salje mi potvrdni kod za login. Zelio bih to izbjeci tako da bi s svog maticnog racunara kopirao lolakle fajlove (sada nisam siguran tacno koje) koji bi moj browser uvijek imao zapamcenog. Koji su fajlovi odgovorni za to !? Ne zelim da se moram stalno logovati, jednostavno bi mi to bilo sloziti na USB i na jedan klik biti logovan :)
Sto se tice firefoxa to znam gdje se nalazi, C:\Users\Admin\AppData\Roaming\Mozilla, kopiram taj cijeli folder i sve mi je vraceno, bokmarsi, historija i sifre.
Kako kod chroma doci do istog samo da kopira zapise obrowseru, bokmarsi mi nisu potrebni, sifre isto jer korsitim samo za FB :)