Google chrome

poruka: 1.206
|
čitano: 406.978
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
protjeran
Re: Google chrome

jel i vama pobijelio bookmarks drop down menu? i sav ostali....

http://postimg.org/image/vp5ac1vpl/

http://postimg.org/image/8xsodt2tf/

Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, a Olimp ga ima
13 godina
neaktivan
Google chrome

da....kao i kada kliknem na desni klik miša u pregledniku....

Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Google chrome

desni klik sada otvara malo veći izbornik

Som la gent blaugrana

2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Jel se to meni čini ili se Chrome pretvara u Metro style?

:)

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Ako vam se ne sviđaju novi izbornici možete ih maknuti ovako...

:)

0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Google chrome

Meni u zadnje vrijeme se na Chromu desava da kad misem prelazim s taba na tab da Chrome kao da zaledi na trenutak, tj prebacivanje s taba na tab zna trajati i sekund-dva, ili se desi isto i s klikom na neki link, javlja se delay...Zasto se to desava i postoji li nacin da to popravim? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Meni se to desavalo jedno jako kratko vrijeme, maksimalno dva dana i samo od sebe je proslo.

11 godina
neaktivan
pirat01 kaže...

Meni se to desavalo jedno jako kratko vrijeme, maksimalno dva dana i samo od sebe je proslo.

navjerovatnije bugovita verzija Chroma..

16 godina
Google chrome

Jel se kome dešava to da kad klikneš na Back strelicu za vraćenje u nazad, recimo par stranica unazad, da vam ostane na istoj!? Klikaš koji put 3 koji put 7 puta da bi s pokrenuo sa trenutne stranice!

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
to se dešava samo na pojedinim stranicama, nekim "divljim" ako znaš na što mislim i nije povezano s browserom.

inače na 90% drugih stranica nema problema.
Po mudrosti Nestor, po genijalnosti Sokrat, po umjetnosti Vergilije. Zemlja pokriva, narod plače, a Olimp ga ima
14 godina
neaktivan
glagoljica kaže...
to se dešava samo na pojedinim stranicama, nekim "divljim" ako znaš na što mislim i nije povezano s browserom.

inače na 90% drugih stranica nema problema.

Istina, to se meni na Operi dešava kod nekih web stranica. Rješenje za Chrome je isto kao na Operi: Držiš ljevi klik na Back strelici   i izabereš koliko se želiš vratiti natrag.

╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
12 godina
protjeran
ja to radim drugačije: kliknem nekoliko puta zaredom (6-7) i vrati me te 2-3 stranice unazad gdje sam bio obično na google serch page. ništa komplicirano.
16 godina
Google chrome

hehe onda je i ova bug stranica neka bezvezna kad me i tu *ebe... Ja desnim klikom kliknem pa mi otvori meni i biram.... al to mi nije jasno... prije se to nije događalo nikad, ali baš nikad, firefox radi ok, nikad mi nije u njemu zaštekao back....

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran

zanimljivo ja nikad nisam imao takvih problema.

btw, evo i najnovije statistike o popularnosti browsera u prva dva tjedna ovog mjeseca {#}

16 godina
Marko :D kaže...

Ako vam se ne sviđaju novi izbornici možete ih maknuti ovako...

Ukoliko netko koristi RocketDock - nove izbornike deaktivira se ovako:

Desni klik, Icon settings... Desni klik, Icon settings...
12 godina
neaktivan
Google chrome

Ne radi mi google instant search. Imam najnoviji chrome. Ne znam što još da kažem. Probao sam prčkati po postavkama kako sam tražio po internetu, no ništa nisam postigao. Može li mi tko pomoći?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Google chrome

decki molivas hitno mi ak ko zna kaj je nek veli da se toga rjesim

tu vam je slika pa ak znate kaj treba...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
V3ctor kaže...

Ne radi mi google instant search. Imam najnoviji chrome. Ne znam što još da kažem. Probao sam prčkati po postavkama kako sam tražio po internetu, no ništa nisam postigao. Može li mi tko pomoći?

provjeri jel ukljucena opcija u settingsu - Search - Enable Instant for faster searching isto pogledaj i pod - Use a prediction service to help complete searches and URL in address bar, cookies enabled.

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.4.2013 10:11 (mikymaus).
13 godina
neaktivan
Google chrome

Stavio sam Adblock Plus, ali mi uopće ne blokira reklame. U čemu je problem, probao sam re-installirati proširenje ali i dalje je isti problem.

0 0 hvala 0
14 godina

Mislim da ad block blokira samo pop up prozore a ne reklame. 

Zadar živi vječno!
15 godina
neaktivan
Google chrome

ma evo ja iman tu na kompu instalirano vec odavno i sve uredu, na bratovom kompu reinstalirali windowse stavili chrome i onda ad block pa kad pogledas onaj net.hr to ti iskace sa svih strana

Come to the dark side.... we have cookies :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
alias_noname kaže...

ma evo ja iman tu na kompu instalirano vec odavno i sve uredu, na bratovom kompu reinstalirali windowse stavili chrome i onda ad block pa kad pogledas onaj net.hr to ti iskace sa svih strana

Meni je sve normalno radio...onda sam se odlučio instalirati nove windowse, i sad nakon instalacije windowsa mi ne radi uopće taj adblock plus...a blokirao je reklame na svim stranicama i video klipovima.

14 godina
zeko73 kaže...

Mislim da ad block blokira samo pop up prozore a ne reklame. 

Blokira i reklame,na nekim stranicama. Meni na Facebooku i TPB-u blokira reklame bez ikakvih problema,dok mi pop up zna izletiti bez problema na TPB-u. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
12 godina
protjeran

ovdje na bug forumu, a pogotovo na pp uvijek je barem jedna reklama gore ili dole. prije ih nije bilo flashblock je sve regulirao, ali evo sada ne pomaže. mora da bugovci marljivo rade na novim vrstama reklama kako ih ni flash ni ad block ne bi mogli blokirati.

edit: upravo sam doznao da koderi na bugu ulažu enormne napore da ni FF adblock kao ni GC flash i adblock ne uspijevaju blokirati ovu reklamu od njihove nagradne igre "osvoji led tv". i uspjeva im djelomično, na FF se reklama ne pojavljuje u 80% slučajeva dok je na GC reklama skoro uvijek pristuna u jednom primjerku, nekad se desi i da je uopće nema, ali nakon refresha stranice pojavi se gore ili dole kad sam u svom profilu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.5.2013 11:27 (glagoljica).
14 godina
neaktivan
Google chrome

Jesu li i vama obojeni gumbi kao što se vidi na slici? To mi je došlo prilikom zadnjeg updatea (27.0.1453.94 m)...

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 1 hvala 0
13 godina
Google chrome

Meni na Google Chrome nisu!

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Google chrome

Da,jesu,samo nisu u toj boji. :P 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Pronašao sam riješenje.

Sjećate li se onoga tutorijala koji vraća stare menue?

E upravo je u njima problem. Kada sam ih maknuo i vratio one stare problem je nestao.

Ako hoćete maknut te obojene stavke u menuu evo kako:

1. Na ikonu Google Chromea desni klik pa odaberite Properties

2. Pod target trebate maknuti dio " --disable-new-menu-style"

3. Kliknite Apply i OK

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 1 hvala 0
15 godina
Google chrome

Najbolje je rješenje kaniti se toga spyware smeća!

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
1 1 hvala 0
11 godina
neaktivan
Google chrome info o browseru

Zahvaljujem moderatoru koji me je uputio da je bolje da korsitim ovu temu nego da otvaram novu :)

Mozda je naslov malo i konfuzan, ali da objasnim...

Posto korsitim vise racunara dnenvo, a naravno to skoro pa nikada nisu isti logovanje na Facebook mi je otezano jer svaki put FB to registruje kao novi login i salje mi obavjesti na mail, sms i salje mi potvrdni kod za login. Zelio bih to izbjeci tako da bi s svog maticnog racunara kopirao lolakle fajlove (sada nisam siguran tacno koje) koji bi moj browser uvijek imao zapamcenog. Koji su fajlovi odgovorni za to !? Ne zelim da se moram stalno logovati, jednostavno bi mi to bilo sloziti na USB i na jedan klik biti logovan :)

Sto se tice firefoxa to znam gdje se nalazi, C:\Users\Admin\AppData\Roaming\Mozilla, kopiram taj cijeli folder i sve mi je vraceno, bokmarsi, historija i sifre.

Kako kod chroma doci do istog samo da kopira zapise obrowseru, bokmarsi mi nisu potrebni, sifre isto jer korsitim samo za FB :)

0 1 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice