Google chrome

poruka: 1.206
|
čitano: 406.999
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Google chrome info o browseru
endi kaže...

Mislim da ono što ti treba možeš pronaći na ovoj lokaciji:

C:\Users\Korisnik\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default

Tu bi trebalo biti spremljeno sve (i šifre, i bookmarsi, i povijest....). U toj mapi se nalaze sve korisnikove stvari.

Tebi bi čak dobro došla i neka vrsta sinkronizacije. To već nudi google account. Ako ga imaš, logiraš se i sve ostaje zapamćeno (nevezano na kojem se računalu nalaziš). No druga je stvar ako to ne želiš s obzirom da google ne voli svatko zbog nekih caka o privatnosti.

-O tome imaš više na ovome linku: https://support.google.com/chrome/answer/165139?hl=en

-Naravno možeš i birati što želiš da ti account pamti(kako to napraviti imaš ovdje): https://support.google.com/chrome/answer/185277?hl=en&ref_topic=1693469

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.7.2013 15:08 (fighterZu).
12 godina
neaktivan
Google chrome

Ja nemogu da instaliram nijedan dodatak u crome do cega je to ? http://prntscr.com/1dupsk

izo
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome
My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Mogao si samo kliknuti na prvi link i ponašao bi riješenje {#}.

"I had the 127.0.0.1 google-analytics.com entry listed. You need to delete this.

For Windows users, first open Notepad. Make sure that when you do, you Run as the Administrator. Once Notepad is open, choose File > Open, and click on My Computer and double-click on your Local Disk (C:). From there follow this path: Windows -> System32 -> drivers -> etc -> HOSTS.

Make sure that you can view hidden files and folders and if you can't find the HOSTS file inside the etc folder, make sure that you are viewing All Files and not just .txt documents."

IZVOR

My PC Security: ✓ No-AV :) ✓ Windows Firewall ✓ Norton DNS ✓ WOT ✓ Emsisoft Emergency Kit

0 0 hvala 0
14 godina
Google chrome

Događa li se i drugima da recimo ne mogu obrisati ostala imena na nekim stranicama? Mislim na to da recimo kada idem upisati svoje ime dko gmaila,da imam više opcija. I da ne mogu ni jedno ime obrisati. How stupid. {#}

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Google chrome

Ukoliko ste nadogradili Chrome na verziju 28, a ranije ste koristili "stari" izgled menija, sigurno ste primijetili da to više ne funkcionira. Google je isključio opciju pomoću koje ste mogli u naredbeni redak (Target shortcuta) dodati argument " --disable-new-menu-style" i imati uske izbornike kao i prije.

Međutim, pametni ljudi na bespućima Interneta našli su novi način. Umjesto --disable-new-menu-style upišite

--force-fieldtrials="NewMenuStyle/Compact2/"

2 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Google chrome

Događa li vam se da kada skrolate prema gore ili dolje, nije bitno, samo vidite kao transparentno, i onda nakon sekunde se vrati?

Može li ovo biti do flasha ili do nečega drugoga, da ne mora biti do Chromea?

0 0 hvala 0
14 godina
Google chrome

Znači nisam jedini koji to viđa? Nije mi grafička poludila? 
Po meni su s novim ažuriranjem dosta toga pokvarili.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Dajte postavite neki video ili sliku. Ja to nemam :)

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Google chrome
Ma ne može se to niti snimiti niti uslikati, to tako bude manje od sekunde još i onda ne stane...
14 godina
neaktivan
Google chrome

Aha, vi ste mislili na ovo?

Upravo sam to vidio kod svog brata na stolnom računalu kada je jako potegnuo kotačić na mišu...

0 0 hvala 0
14 godina
Google chrome

Paaaa,tako nešto. Dosta je brzo to pa se ne vidi točno,no da,nešto bijelo je,može biit da ima i sivih kockica. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Google chrome

Evo do sada sam koristio mozillu al me je razocaral ovih zadnjih par verzija pa sam instaliro chrome.

i jednostavno mi ne zeli određene stranice otvarat.npr.Twitter , na facebook-u ne vidim slike u chatu , ask.fm  itd.

ima ko kakvo rjesenje?

http://www.youtube.com/user/HyperGamingStudiosHD?feature=mhee
Poruka je uređivana zadnji put sri 17.7.2013 17:14 (tHeFmF111).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Ovo više ne mogu gledati, kada gledam nešto na YouTubeu i prebacim na Bug ili na Facebook video zablokira na sekundu i onda tek krene, pa kad prebacim opet na video isto zašteka pa opet krene. Ubijaju me ovakve greške u pojam...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

Prebaci na HTML5 player. I ja imam isti problem. Kada sam u novom tabu, a player je u flashu, video počinje zastajkivat...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Gdje se to prebacuje?
14 godina
neaktivan
Google chrome
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2013 14:10 (Marko :D).

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Google chrome

Pozdrav, dali neko zna jeli moguce iskljucit one prozore,  kad kliknem na nešta a on mi u novoj kratici otvara neku glupu reklamu ili neki bezveze link..

Stvarno me to nervira.

Rappy
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
rappy kaže...

Pozdrav, dali neko zna jeli moguce iskljucit one prozore,  kad kliknem na nešta a on mi u novoj kratici otvara neku glupu reklamu ili neki bezveze link..

Stvarno me to nervira.

Mišliš one prozore sa oglasima na nekim stranicama (pop-up)?

14 godina
neaktivan
Marko :D kaže...
rappy kaže...

Stvarno me to nervira.

Mišliš one prozore sa oglasima na nekim stranicama (pop-up)?

Da, to.

Rappy
14 godina
neaktivan
Google chrome

Instaliraj AdBlock...

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Google chrome

Kada tražim nešto preko Address bara(Omniboxa) u Chromeu, otvori mi Google i pokaže da nema nikakvih rezultata, a kada tražim preko početne stranice nađe rezultate..

Problem nestao dolaskom novog updatea Chromea.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.8.2013 14:23 (Marko :D).

0 0 hvala 0
14 godina
Google chrome

Je li se ikome GC usporio u zadnja 2 dana? I to masovno usporio.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

usporio?još se ubrzao otkako sam dodao Fastest chrome

14 godina
Google chrome

u zadnje vrijeme kad pustam na youtubu pjesmu i radim nes na fejsu ili bugu ili bilo gdje youtube konstantno steka, jako steka, prelose i kad je na 360p i prebacim na taj tab od youtuba i pocne opet svirat. u cemu je fora

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Google chrome

Fastest chrome? Što on ima ubrzati GC? 

Da, i meni se to događalo. Slušam pjesmu na YT,a imam otvoren recimo BOL,i kad prebacujem,pjesma kao da se zamrzne na par sec. Ili ako brzo scroolam prema dole,ili gore onda mi slika nestaje, tj. sporo se učitava.
A sad mi neke stranice dosta dugo učitava. :S  

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Google chrome

Pozdrav, imam problema sa chrome, windowsi su frisko instalirani tak da to nebi trebao biti problem. Znaci kad god idem na novu kraticu desi se ovo: http://i.imgur.com/Qe7dr9P.png

Vec sam izguglao da bi trebao pobrisati sve dodatke koje imam i ja pobrisem ovaj jedan koji ja nisam instalirao, i to se makne, bude normalno a zove se "default tab" evo slika: http://i.imgur.com/6LC7dj5.png

No nakon što ja to izbrišem, to se nakon nekog vremena vrati... samo od sebe, prvo sam imao problema flash mi se rusio a sad ovo, vec mi polako taj chrome ide na k... Pa ako neko za kak bi se ovo rijesilo, i dosta mi jebitno da mogu koristiti ovaj magic actions za youtube, i prije nije bilo problema s njim, i nevjerujem da je u tome problem.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.8.2013 18:20 (kameni_zg).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Google chrome

U Upravljačkoj ploči deinstaliraj taj program. Pa piše ti u opisu Dodatka kako se deinstalira...

0 0 hvala 0
13 godina

Da tako i napravim, samo se nisam dobro izrazio. 

14 godina
neaktivan
Google chrome

Deinstaliraj program sa Revo uninstallerom

1 0 hvala 1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice