ovako imam Fps Creator 1.0 i sad me zanima ako neko zna kako da stavim da jedna muzika svira tjekom cjele igre?kak da to izvedem i jos mi treba ako neko zna kako da promjienim onaj menu screen na pocetku igre da stavim drugu sliku..pls help stvarno neznam kak cjeli dan danas se zhebavam s time pozz hvala unaprijed!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Heh, ja samn bio napravio solidnu igru u tomu sve izminio, i zvukove puski, napravio vlastite stvari i sl.
Sad se nemogu sitit tocno ali kad pocnes build game tamo ti sve ima menu music, screen,i sve, ja sad iman FPS Creator x10, jos mi samo fali komp. da mogu pokrenit,lol.
Program je dosta jednostavan, samo nemoj stavljat novije nadogradnje, jer pripozna da nije orginal, osim ako ti imas orginal.
Btw. ja iman sve one packove, samo velika mana programa je sto nepodržava online,(MP).
Hmm, nemogu se sad bas sitit, ali za svaki predmet kad upres desni klik ili nesto sa strane ti dođe(lijeve) i pise popis i mores izmjenit i sl., ali ja mislin d amoras imat sliku u malo drugacijem formatu nemogu se sad bas sitit, zadnji put san radio ima 1 god.
EDIT: a ima ti i neki program, i mores pravit predmete i sl., i dodajes teksture i slike, sad se nemogu sitit kako se zove program.
Taj program je ovaj, samo sto san ja imao prvu verziju i nije bilo ovakvih mogućnosti kao v2, a evo vidi ovu sliku, treba ti tako doć i sa strane pokusaj nesto, ili napravi s tin programom svoj neki predmet spremis ga u mapu(nemogu se sad sitit koju), i upalis FPS C., i dodas taj predmet.