Flash sadržaj zablokira cijeli browser

poruka: 16
|
čitano: 11.644
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Pozdrav,

Od prije dva dana, kada idem gledati neki flash sadržaj, tipa youtube video, prvo se pojavi zelena slika na mjestu gdje bi trebao ići video, a zatim cijeli browser zablokira i u task menageru moram prekinuti proces da bi ga zatvorio.

Izbrisao sam flash player i ponovno stavio najnoviju verziju, ali opet isto... Ovaj problem mi se javlja u svim browserima (FF, IE, Opera)

Zbog čega se ovo događa? Da mi se možda nije neki virus nakačio, jer skenirao sam sa microsoft security essentials i on nije nišra našao?

GSOD GSOD
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.12.2010 11:30 (MatkoBB).

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Flash sadržaj zablokira cijeli browser

i ja imam slican problem.

svaki put kad krenem pogledat video na jutubu,prikaze mi se crni ekran na mjesto videa i javlja da se srusio shockwave flash?

to mi je danas prvi put,prije nikad.

isprobano na Chromeu i FF-u

takodjer mi nezeli pokrenut xfire i steam ni rgsc od gta4{#}

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
16 godina
neaktivan

Meni je isto u početku javljao da se flash srušio, ali sad samo sve zablokira...

Inače stavio sam najnovije verzije flash playera, jave, drivera za grafičku, ali ništa od toga nije donijelo neki napredak... opet isto.

0 0 hvala 0
16 godina

sad mi nezeli ni slike koje imam na kompu otvorit,ni neke igre {#}

sta mu je??

16 godina

Virus ? Možda ste skinuli neki update ? Skeniraj komp s onim Mawlerbytes Anti-Malware.

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
perkoxcar kaže...

Virus ? Možda ste skinuli neki update ? Skeniraj komp s onim Mawlerbytes Anti-Malware.

nije virus,skenirao sam i nije nista izbacilo,prosao sam sken i sa onim tuneup-om ali nista.sto je najgore uopce nemogu slike otvarat a i igrice me zezaju...nece mi upalit bc2 itd.samo kao nesto ucitava ali nista.i to od danas,jucer je sve normalno vrtilo....instaliravao sam nove drivere 10.11 za graficku i neke updejtove za windows 7,ali opet napominjem,to je bilo jucer ujutro,a do naveceri sam se najnormalnije sluzio kompom...i sad dodjem s faksa kad ono nezeli ama bas nista.deinstalirao sam taj shockwave flash i opet novi downlodao ali nema nikakvog ucinka

nezam vise sta bi napravio,a bome novi instal windowsa mi se neda radit...mora bit u necem caka.kako da napravim da mi se komp vrati na prijasnje stanje...kao da nisam nista skidao?recimo da ga vratim na stanje od prije 2 dana?jel se to moze?

16 godina
neaktivan

Evo meni je proradilo... samo sam maknuo kvačicu sa opcije "Enable hardware acceleration"...

Koliko sam shvatio po stranim forumima, to sada znači da se većina prebacuje na CPU, umjesto na GPU, znači li to da mi nešto nije uredu s grafičkom kada sam do sada imao probleme?

0 0 hvala 0
16 godina
MatkoBB kaže...

Evo meni je proradilo... samo sam maknuo kvačicu sa opcije "Enable hardware acceleration"...

Koliko sam shvatio po stranim forumima, to sada znači da se većina prebacuje na CPU, umjesto na GPU, znači li to da mi nešto nije uredu s grafičkom kada sam do sada imao probleme?

ja sam si isao reinstalirat windowse -.-

i naravno sad sve normalno radi,al sam izgubio sve igre a imo sam ih jedno 10-ak,al dobro...morao sam tak i tak nove stavljat jer ih nisam mijenao vec jedno godinu dana

di si to isao namjestit,da znam za sljedeci put,ako moze link ili nes slicno

17 godina
neaktivan
MatkoBB kaže...

sve ti je u redu,trebao si samo upisati u google green screen in youtube

16 godina
neaktivan
seneka kaže...
MatkoBB kaže...

sve ti je u redu,trebao si samo upisati u google green screen in youtube

Pa te upute sam i pronašao {#}

16 godina

da,ali ja nisam dobivao green screen nego mi se rusio shockwave flash i dobivao sam onaj puzzle sad face...neznam kak da opisem

17 godina
neaktivan
lollik91 kaže...

da,ali ja nisam dobivao green screen nego mi se rusio shockwave flash i dobivao sam onaj puzzle sad face...neznam kak da opisem

ovo se odnosi samo na njegov problem zelenog ekrana na youtube-u,ne znam šta je kod tebe bilo

16 godina
seneka kaže...
lollik91 kaže...

ovo se odnosi samo na njegov problem zelenog ekrana na youtube-u,ne znam šta je kod tebe bilo

mah...neznam ni ja,nije bitno sad...rijesio problem,reinstalirao windowse i mir bozji

12 godina
neaktivan
Re: Flash sadržaj zablokira cijeli browser
objasni sta da uradim molim te
djes
17 godina
Re: Flash sadržaj zablokira cijeli browser

Problem ti je u driverima za grafičku, predpostavljam da imaš ati grafičku jer se i meni to događalo sa određenom verzijom driver-a.

Sajko
17 godina

Kao što je rekao kolega - najvjerojatnije driveri za grafičku...

Možeš kompletno ukloniti sve flash playere (ie, ff... verzije)   i onda nanovo instalirati...

http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/uninstall-flash-player-windows.html

Još bih htio dodati da Chrome vrti svoju verziju Flash Playera - PepperFlash i postoje određeni problemi sa njime (googlajte za više informacija).

Možete ga isključiti i podesiti da koristi "normalan" flash

http://newtriks.com/2012/12/01/how-to-disable-the-chrome-pepper-flash-player/

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice