Firefox problem (ne pamti raspored "gumba")

poruka: 2
|
čitano: 866
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Kao što naslov teme kaže, Firefox (verzija 3.5, a dešavalo se i sa starijim verzijama) neće da zapamti raspored "gumba" onako kao ih ja razmjestim nego se nakon svakog paljenja ili otvaranja novoga prozora vraćaju na staro. Primjer programa (add-ona) je Monster Sms koji se po default-u nalazi u Navigation baru, ali posto je u mene Navigation bar isključen  i imam malo drugačiji raspored gumba (kako se vidi sa slike) koji mi više odgovara i ostavlja više "radnoga prostora", problem se javlja jer svaki put kad upalim Firefox moram ponovno paliti Navigation bar, pa ici naCustomize da bi taj gumb (ikonu) od tog add-ona vratio gdje mi odgovara... Ta ista stvar se prije dešavala sa bookmarcima jer mi ih firefox nije htio pamtiti, reinstalacija, update, ništa ne pali. Probao čak i sa FEBE-o praviti Backup pa Restore ali ni to ne pali... pa ako je netko imao sličan problem ili zna kako to riješiti bio bih mu zahvalan.

Tu bih trebao stajati ali neda se natjerati i uvijek se vraca u Navigation bar Tu bih trebao stajati ali neda se natjerati i uvijek se vraca u Navigation bar
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.7.2009 20:04 (Gh0sT).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Štabaš nitko nema nikakve ideje kako bi se to moglo riješiti? Ili bar pokušati riješiti!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice