Kao što naslov teme kaže, Firefox (verzija 3.5, a dešavalo se i sa starijim verzijama) neće da zapamti raspored "gumba" onako kao ih ja razmjestim nego se nakon svakog paljenja ili otvaranja novoga prozora vraćaju na staro. Primjer programa (add-ona) je Monster Sms koji se po default-u nalazi u Navigation baru, ali posto je u mene Navigation bar isključen i imam malo drugačiji raspored gumba (kako se vidi sa slike) koji mi više odgovara i ostavlja više "radnoga prostora", problem se javlja jer svaki put kad upalim Firefox moram ponovno paliti Navigation bar, pa ici naCustomize da bi taj gumb (ikonu) od tog add-ona vratio gdje mi odgovara... Ta ista stvar se prije dešavala sa bookmarcima jer mi ih firefox nije htio pamtiti, reinstalacija, update, ništa ne pali. Probao čak i sa FEBE-o praviti Backup pa Restore ali ni to ne pali... pa ako je netko imao sličan problem ili zna kako to riješiti bio bih mu zahvalan.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Štabaš nitko nema nikakve ideje kako bi se to moglo riješiti? Ili bar pokušati riješiti!