Facebook uninstall aplikacija?

poruka: 5
|
čitano: 5.506
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Dakle zanima me kako deinstalirati aplikaciju na facebooku? aplikaciju tipa pet society, farms, igre

kako onemoguciti onu friends for sale? to mi je nesto najvazniije ta "friends for sale" uzasno nervira poludit cu od toga :[ kako da se maknem s te aplikacije

btw: to sve mi instalirao brat koji zelio igrati flash igrice

0 0 hvala 0
17 godina

Nisam našao kako poptuno izbrisat bilo koju aplikaciju. Ali postoji mogućnost blokiranja aplikacija da ne uzima nikakav info od tvog profila, a ako te smeta što ti puni email ili notifkacije ima drugi način za to riješit a to ti je u postavkama. za notifikacije ti je najbrže ići u inbox pa odabrat notifikacije i koje želiš/ne želiš da ti dolaze. a za email ideš na postavke profila i notifikacije ( ili obavijesti valjda ( neznam na hrv.)) i opet odabereš koje da ti šalje na mail a koje ne. nadam se da će ti nešto od ovog pomoći. ako trebaš nešto drugo samo pitaj.

Život je k'o komad budjavog lebca. Nakon oba u ustima ostaje gorak okus.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vrlo jednostavno, i sam sam nedavno radio generalno brisanje aplikacija.

U onoj plavoj traci pri vrhu stranice imaš opciju Settings/Postavke (pored tvog imena, na desnoj strani, naziv ovisno o jeziku).

Iz padajućeg (dropdown) izbornika odabereš treću opciju Aplications Settings/ postavke aplikacija.

Klikneš na to, sačekaš da ti se izlistaju sve instalirane aplikacije (ima ih na više stranica) i nađeš onu koju želiš.

E, sad možeš se malo igrati sa postavkama aplikacije kliknuvši na Edit settings (siromašno opcijama za mene) ili je u potpunosti maknuti ako klikneš na mali iksić [x] skroz desno pored aplikacije.

Nadam se da sam pomogao :D

Kažu da imamo dva uha i samo jedna usta, kako bi pričali samo pola onoga što čujemo....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook Notifikacija

Šalje mi notifikacije na email s kojime se nisam registrirao .   Osim na Tools/massage rules ..   kako da zabranim ?

Možda neka opcija u Facebooku?

Zahvaljujem!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Facebook Notifikacija

Dakle , Isto tako i Bug ,ako sam se prijavio na jednu email adresu , kao dobijem obavijest na drugu?!?!?!? tj. na obje?

Zahvaljujem!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice