DROPBOX batch download

poruka: 3
|
čitano: 1.797
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
DROPBOX batch download

Pozdrav svima! Da li ima koji download manager koji ima mogučnost automatskog znači batch mode-a, da skine fileove sa servera? Manualno ide, ali ih je jednostavno previše za pojedinačno klikanje. 

0 0 hvala 0
6 godina
Re: DROPBOX batch download
Goran kaže...

Pozdrav svima! Da li ima koji download manager koji ima mogučnost automatskog znači batch mode-a, da skine fileove sa servera? Manualno ide, ali ih je jednostavno previše za pojedinačno klikanje. 

instaliras na komp i on ce ti sam sinhronizovati... Tako je i predvidjeno da radi.....

17 godina
Re: DROPBOX batch download
Posmatrač kaže...
Goran kaže...

instaliras na komp i on ce ti sam sinhronizovati... Tako je i predvidjeno da radi.....

Nejde više tako. Prije bi s basic accountom koristio opciju "Copy to Dropbox" - da se radilo o par stotina gigabajta i sinkronizacija je prolazila preko aplikacije na računalu. No sad koliko vidim, otprilike zadnjih mjesec - dva to više nejde. Odnosno traži nadogradnju na neki od njihovih planova. Upravo isprobavam razne download managere, i najdalje što sam došao je da dijeljeni dropbox folder s video sadržajem prepoznaje, ali fileove skine opet u *.htm, znači ne uspije dohvatiti originalan sadržaj. Ako nađem neku metodu svakak ću okačiti ovdje. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice