Disk i OS

poruka: 6
|
čitano: 1.203
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Disk i OS

Korisnik sam Viste Ultimate x64. Imam 4GB ram-a. Problem je sa diskom. Nekako mi neobjasnjivo nestaje memorija sa disk, sa win particije. Nije do update-a niti ista skidam na win particiju. Jednostavno mi pise da je zauzeto 26.4GB, a ako oznacim sve foldere na particiji pise da je velicina 13 GB i neka ode jos 4GB na straničenje. Nedostaje poveca kolicina (10 GB)? Ja sumljam na OS. Ovo mi se nije javljalo kod XP pro x64 edition!!!!

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Disk i OS

vjerojatno ti je ukjljučeno do not show hiden system files and folders ili hide protected operating system files

tools/folder options/view

poz

17 godina
RE: Disk i OS

Hvala!!! U pravu si. Kada obe te opcije iskljucim prikaze mi 18 GB. Malo san bolje pogleda straničenje i ono iznosi 8 GB. To je onda tocno 26GB koliko mi i pise na properties. Mozes li mi jos objasnit zastao mi je naraslo zauzeće ako nisam nis administrativno doda na disk, tj zasto raste?. Jel mozda OS sam povecava zauzece. PS. Neskidam update!!!

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2008 9:27 (JohnW).
17 godina
neaktivan
Disk i OS

Možda backup.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Disk i OS

a mozda si skupio i neki virus koji sam sebe kopira i tako popunjava zauzeće diska....to se meni jednom dogodilo....virus taj nije opasan samo zauzima memoriju

DesignIsMy Life 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
Disk i OS

Memorija se vise ne povecava. Ostala je onolika kolika i trba bit nakon sta san napravija registry repair i disc defragmention. Ima san na drugoj godini operacijske sustave al fakat nean pojma u cemu je bija problem. Virus nije, znam pouzdano!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice