Cryptui.dll error problem. hitno

poruka: 7
|
čitano: 2.025
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

imam jedan problem, nije na mom pc. pa mi je hitno, trebam rijesiti na brzinu.. ugl desava se da se win boota, i sve. dodje do win, pozadina.ali vise nista ne mogu. nema start. nema ikona itd.. probao sam preko task man uci u explorer.exe ali nista... 

izbacuje mi problem da fali cryptui.dll ... i stalno. znaci nista. probao i safe mode.. nista....a neda mi se sad rusit win.. jer nemam vremena..

win xp je u pitanju... help

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Cryptui.dll error problem. hitno

ako nemozes boot-at win probaj izvadit HDD i stavit ga u svoj pc skini cryptui.dll file pa ga ubaci u C:\Windows\System32\  vrati nazad HDD pa probaj...( ako imas starri cryptui.dll obrisi ga)

14 godina

ma da nebi :D .. nemam vremena za to.. radije cu otic i win novi stavit. nego se tako zajebavat...al hocu sto bezbolnije.tj sto manje posla.. 

18 godina
exer1234 kaže...

ma da nebi :D .. nemam vremena za to.. radije cu otic i win novi stavit. nego se tako zajebavat...al hocu sto bezbolnije.tj sto manje posla.. 

sfc /scannow

No trees were killed in the creation of this post. However, a large number of electrons were seriously inconvenienced.
14 godina

pa  ova metoda ti traje 10-ak min (ako je hitno) ....mislim dizanje win, pa driveri instalacija, pa programi...malo dulje traje

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pa kako? dok izvadim hard,,, odem do mene doma,, stavim ga, uradim to.. vratim hard ... to je 40 50 min

14 godina

rijesio sam.. izi...uso u cmd i pokrenuo disk check i sredio je

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice