Counter Strike problemi

poruka: 4
|
čitano: 2.355
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Counter Strike problemi

Sve je pocelo danas.

Ja lijepo upalio Counter Strike Source i sve ucita ali kad dodje ona slika koja bude iza Main Menu nema menija samo slika.

Pokusavao sam da vidim gdje je podesen target.

bio je "C:\Program Files\VALVe\Counter-Strike Source\hl2.exe" -game cstrike -nojoy

mislio sam da je -nojoy problem ba izbrisao iz targeta ali opet isto.

evo slika.

PS:loadin se nije pokazivao dok sam bio u igri nego samo na slici i cekao sam dugo ali meni je nevidljiv pa moram koristiti tastaturu da vidim options ali tamo je sve uredu.Cak sam probao rezoluciu promjeniti ali nista.

http://www.youtube.com/user/Drakolapo2 Steam besplatne igre.pogledaj komentare.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Counter Strike problemi
GamerMaster2041 kaže...

Sve je pocelo danas.

Ja lijepo upalio Counter Strike Source i sve ucita ali kad dodje ona slika koja bude iza Main Menu nema menija samo slika.

Pokusavao sam da vidim gdje je podesen target.

bio je "C:\Program Files\VALVe\Counter-Strike Source\hl2.exe" -game cstrike -nojoy

mislio sam da je -nojoy problem ba izbrisao iz targeta ali opet isto.

evo slika.

PS:loadin se nije pokazivao dok sam bio u igri nego samo na slici i cekao sam dugo ali meni je nevidljiv pa moram koristiti tastaturu da vidim options ali tamo je sve uredu.Cak sam probao rezoluciu promjeniti ali nista.

Desni klik na css (u steamu) pa properties pa local files pa verify integrity of game cache, ako to ne upali provaj izbrisat iz steam direktorija clientregistry.blob file pa opet uđi u steam. Ako to ne upali izbrisi css ili cjeli steam (jos bolje) pa opet skini.

Imao bih da sam krao...
Poruka je uređivana zadnji put sri 31.3.2010 18:43 (Lud ko puška).
15 godina
neaktivan
Counter Strike problemi

XD hehe kad bi bar bio STEAM.

http://www.youtube.com/user/Drakolapo2 Steam besplatne igre.pogledaj komentare.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Counter Strike problemi

Imam CS 1.6 na steam-u, i sada odjednom mi se pojavi u gornjem desnom cosku CL_FlushEntityProblem i ne mogu raditi nista. Sta da radim?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice