8750m problem s instalacijom drivera

poruka: 5
|
čitano: 2.165
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan

koju god igru da pokusam pokrenuti javlja se greska tipa (fail  to initialize 3d direct ili  missing neki.dll) i koju god da od njih googlam moguca rjesenja su povezana s direct x-om.

drivere sam instalirao sa AMD support stranice, kao i novi dX sa Microsoftove, ali u device manageru opet javlja gresku (slika dolje)

sve informacije su na zadnje 2 slike.....  

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 16:42 (bolx).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

nitko ne zna? :(

0 0 hvala 0
15 godina

Probaj preuzeti te drivere s AMD-ove stranice, preuzmi ih, raspakiraj, i onda odi na na to što si uslikao, desnim klikom i imati ćeš opciju Update Driver software, pa onda idi ručno pronađi instalaciju, pa kada instalira resetiraj, i vidi je li sve oke. 

Optimizam je nedostatak iskustva.
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

Večer.

Pošto je u pitanju laptop (HP Probook 470 pretpostavljam iz screenshot-a), najsigurnije je maknuti sve drivere vezane za grafiku koji su trenutno instalirani i instalirati paket drivere za odgovarajući OS - pretpostavio sam Win7 64bit (ATI Video Driver and Control Panel - prvi su samo za varijante sa HD grafikom, drugi su OEM driveri intel+AMD) te bi nakon toga trebalo raditi. OEM driveri bi trebali osposobiti switching GPU kartice (neznam koliko je enduro podržan u 8700m i 8800m seriji).

Lijep pozdrav.

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.9.2013 20:45 (Blacklord).

1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan

hvala ti Blacklorde, sad u device manageru nema naznaka nikakvih problema

no i dalje stvara probleme ovo" prebacivanje " na 8750 kad pokrenem igru, to sam zakljucio po tome jer su temperature na Intel HD graphic 4000 visoke (max=60°c, avg=48°c) a na 
8750m je max=45°c, avg=43°c  - pokrenuo sam igru protype 2 (ima na youtube videa gdje ljudi igraju crysis 3 na istoj grafickoj, pa predpostavljam da bi morala pokrenuti i prototype....)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice