Imam jedan pomalo čudan problem. Posjedujem d-linkov wlan modem i netgearov wireless adapter wg 111v3 i nakon instalacije sve je radilo odlično(oko godinu dana) dok se nisam neki dan išao spojiti na internet. Kada sam kliknuo na ikonu mreže dobio sam poruku da se ne može spojiti. Otišao sam u mapu network connections ikona wlan-a nije bila prikazana. Nakon što sam sve ponovo instalirao radilo je dobro dok nisam ugasio računalo. Sutra kada sam pokrenuo kompić opet nisam mogao pokrenuti internet jer mi je ikona opet nestala.Rekli su mi da deinstaliram usb ali kada skinem standard enhanced pci to usb host controller pojave mi se ove poruke. Šta mi je činiti.Na stranim forumima piše da triba kupit pci karticu koja podržava hi speed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Koja poruka???
evo san ti stavija slike
Zasto je disabliran adapter ?
Ne znan,radilo je normalno čak san i skinija nove drivere za usb i ništa.Ove poruke se pojave kad izbrišen usb driver od kompa, a i piše mi svaki put kad ugasin komp da je uređaj disabliran
Kad ga prepoznaje jos u device manageru onda ga jos posebno iz njega uninstaliraj.
to san već proba, ovik isto iste poruke