Wlan puca svakih 5 min

poruka: 4
|
čitano: 1.729
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Wlan puca svakih 5 min

router je tg782, ht. trenutno spojena 4 uređaja, 2 laptopa i 2 mobitela. samo na mom laptopu puca veza točno svakih 5 min, svim ostalim uređajima bude sve ok. i to samo ako je laptop na bateriji, kad je spojen u struju, ne puca. na mrežnoj je isključeno da je windows ugasi da čuva energiju. os win 8.1. isprobano sa statičkim i dinamičkim adresama. ništa ne pomaže. ne znam više šta da napravim. ima netko ideju?

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr

0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
Wlan puca svakih 5 min

Jedan lenovo laptop mi je bio u rukama i tako se ponašao. Gnjavili smo Microsoft i lenovo suport i na kraju utvrdili zajednickim snagama da na windows 8.1 softwerski ponekad dolazi do mreznog problema sa citanjem DNS. Dok ne izadje zakrpa, rjesili smo sa open dns postavkama, i od tada taj lenovo dobro radi tj vise ne puca veza.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Wlan puca svakih 5 min

otidji u device manager, desni klik na Wifi adapter - Properties, tab Power Management, makni kvacicu s opcije "Allow the computer to turn off this device to save power".

to mi trenutno pada napamet kao jedna od mogucih stavki koja zna radit probleme.  

16 godina
neaktivan
Re: Wlan puca svakih 5 min
wifi kaže...

otidji u device manager, desni klik na Wifi adapter - Properties, tab Power Management, makni kvacicu s opcije "Allow the computer to turn off this device to save power".

reko sam jos u prvom postu da mi je to ukljuceno

ali evo danas radi, nema nikakvih pucanja, sve u redu, a nisam nista ni dirao. valjda ce onda tako i ostat

Atomska bubamara | edomovina.blog.hr
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice