Wirreles

poruka: 9
|
čitano: 1.910
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Wirreles

pozdrav,

ovako ja i bratic smo napravili pri njemu server pred 1 godinu.(1 tera prostora za filmove,bla,bla,bla) i sve je bilo u redu full signal i sad odjedanput mi je signal 2 crtice od mogucih 5)

spajam se preko kantene,neznam zašto.Promijenio sam sve konektore i sve nemam pojima kaj bi bilo.

možda bi bilo u duljini kabla jer mi je kantena spojena na 10 m kabla. a udaljenost premanjemu je cc 100m.Ne kužim zasto bi se odjedanpu sve promijenilo signal mislim.nema nikakvog drveca ni nista.

hvala unaprijed 

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Wirreles

Ako ti se nije smanjila brzina sta te briga ;)

:)
14 godina

pa da nije mi se smanjila ali me iritira kad mi piše poor signal,,al upravo si...{#}

14 godina
neaktivan
Wirreles

Wireless..

Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Wirreles

si mjenjal drivere možda?

krivo ti čita ako je brzina ista a samo grafički se signal promjenil. Vjerujem da ti je sve isto.. samo te crtice malo zezaju, uglavnom zanemari.

Nema bombe do napalm bombe
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina

nisam nista mjenjao,ja sam mislio da je možda kartica...ali ok,hvala na pomoci

17 godina
neaktivan
Wirreles

Kao što drugi kažu vjerojatno je sve oke, no možda imaš neke smetajuće uređaje npr. upaljen bluetooth (koji radi na sličnoj frekvenciji)

0 0 hvala 0
15 godina
wiRelesS..
Jeli se ista promjenilo u prirodi izmedju tebe i bratica.. imali ju kantene jos dobru usmjerenost?
Tko se zadnji smije, nije skužio!
14 godina

ne nije se nista promijenilo.Kantena ima usmjerenost kakva ja i bila.A da nije problem duzina kabla...10m za kantenu.

Brzina je kakva je i bila,full...sam sto je signal ...porr,fair...mjenja se...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice