WiFi problem

poruka: 4
|
čitano: 1.240
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
WiFi problem

Imam max 3 paket (int,telefon i max tv) i imam stalnih problema sa internetom posto je router u sobi gdje je i max tv na int se spajam preko wifi-a i svaki dan brzina padne sa 4 na 2 mbps i onda tako stoji 2-3 min i onda padne na 0.20 ili ko jucer 0.11 . I moram reci da imam stalno problema sa t-com zovem ih svaki tjedan barem jedamput.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: WiFi problem

nemoj ih vise zvat, napravi nekoliko mjerenja sluzbenim hakom-ovim brzinomjerom u razlicito doba dana, kroz nekoliko dana, posalji im sluzbeni dopis mailom i/ili pismeno, i zahtjevaj da problem otklone kako god znaju. Ukoliko ne otklone trazi umanjenje cijene i/ili raskid ugovora ukoliko imas mogucnost prec na alternativne operatere (npr. bnet). 

p.s. mjerenja moras vrsit zicanom vezom (wifi ti ne priznaju). 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 8:06 (wifi).
16 godina
herc73 kaže...

... I moram reci da imam stalno problema sa t-com zovem ih svaki tjedan barem jedamput.

prijavi kvar ako si siguran da je njihova greška. Linija i uređaj (posljednjih tjedan dana pojedini kvartovi imaju česte prekide, vjerojatno radovi na centrali vezano uz HD-nogomet.. ali to nema veze s wlanom).

-wlan, smetnje, tvoj wlan adapter... ili sve vezano uz HW+SW na PCu su tvoj problem. Za to se ne zivka SZK (osim ako voliš lift muziku). Tako dolaziš do 'peđinog vuka' efekta...

ako prijaviš lažni kvar, možeš očekivati naplatu intervencije, uz to će problem i dalje ostati.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
11 godina
neaktivan
ihush kaže...
herc73 kaže...

... I moram reci da imam stalno problema sa t-com zovem ih svaki tjedan barem jedamput.

prijavi kvar ako si siguran da je njihova greška. Linija i uređaj (posljednjih tjedan dana pojedini kvartovi imaju česte prekide, vjerojatno radovi na centrali vezano uz HD-nogomet.. ali to nema veze s wlanom).

-wlan, smetnje, tvoj wlan adapter... ili sve vezano uz HW+SW na PCu su tvoj problem. Za to se ne zivka SZK (osim ako voliš lift muziku). Tako dolaziš do 'peđinog vuka' efekta...

ako prijaviš lažni kvar, možeš očekivati naplatu intervencije, uz to će problem i dalje ostati.

Ma zovem ih zato kaj svako malo nema interneta ili max tv-a ili necega dodu i uvijek je problem gore na stupu jer puknu parice ili tak nes. Ne zovem ih jer mi ne radi wifi {#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice