Veliki ping

poruka: 7
|
čitano: 3.481
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Veliki ping

Pozdrav, imam problem sa internetom. Kada igram cs 1.6 ili cs go tada mi je ping veliki i igra mi laguje, a kada igram San andreas multiplayer tada mi je ping oko 60-90 i normalno radi. Isto kada uradim speedtest ping mi je visok, i download speed manji nego sto treba evo slike: http://prnt.sc/dmawxq kao sto vidite ping=131ms download speed=6.32mbps i upload speed 0.81mbps, a meni internet treba da bude manjeg pinga, ne treba da prelazi preko 100, download speed treba da bude 10mbps i upload speed 1mbps. A kada kucam u CMD ping www.google.rs izbaci mi ovakve rezultate. To je pocelo nedavno da mi se desava mozda pre oko 2 nedelje. Inace koristim telekom internet i upaketu placam internet+fiksni.

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.12.2016 20:21 (Jockz02).

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Veliki ping

Nisi popunio "Moj PC" na profilu niti napisao koji OS  koji ruter i slične podatke koji bi nam pomogli...ovako ću opalit jednu kao "baba Vanga"

...koristiš WiFi umjesto LAN kabla a zadnji 2 tjedna u blizini imaš više wifi korisnika koji ti smetaju ...može biti i ukućani sa novim smartfonima.

9 godina
neaktivan

Imam Windows 7 Professional x64, a ruter mi je HG630
Inace ne mislim da mi korisnici ometaju internet jer i pre mi je brat koristio internet pa mi je normalno radilo. Inace da imam u blizini jos 3 wifi konekcije + moja.

12 godina

Nije isto ako je brat prije koristio net za "surfanje" a sad recimo skida nešto ili također dere online igre.

Pokušaj resetirati ruter ako već nisi (najbolje ugasi ruter, iskopčaj kable od struje, sačekaj minutu, vrati nazad kabel i upali).

9 godina
neaktivan
AF139 kaže...

Nisi popunio "Moj PC" na profilu niti napisao koji OS  koji ruter i slične podatke koji bi nam pomogli...ovako ću opalit jednu kao "baba Vanga"

...koristiš WiFi umjesto LAN kabla a zadnji 2 tjedna u blizini imaš više wifi korisnika koji ti smetaju ...može biti i ukućani sa novim smartfonima.

Mislim da je kao sto si ti rekao ometaju me ostale wifi mreze, jer kada sam se povezao na lan kabal, i uradio speedtest ping mi je prvi put bio 32ms a drugi put 43ms, ali download speed mi je 7mbps, i u cs 1.6 letency mi ne ide vise iznad 10-20ms dok mi je pre bio 150ms. Ali ne bih mogao da koristim uvek lan kabal zato sto mi je ruter u dnevnoj sobi u cosku.. Pa sta mi savetujes?

Da prenesem ruter u mojoj sobi ili da zovem telekom da dodje da mi namesti to?

11 godina
neaktivan
Jockz02 kaže...
AF139 kaže...

Mislim da je kao sto si ti rekao ometaju me ostale wifi mreze, jer kada sam se povezao na lan kabal, i uradio speedtest ping mi je prvi put bio 32ms a drugi put 43ms, ali download speed mi je 7mbps, i u cs 1.6 letency mi ne ide vise iznad 10-20ms dok mi je pre bio 150ms. Ali ne bih mogao da koristim uvek lan kabal zato sto mi je ruter u dnevnoj sobi u cosku.. Pa sta mi savetujes?

a koliko ti je star wifi stick? jel oštećen? jel usb utor oštećen? ako je to ti možda stvara probleme , koliko si udaljen od rutera? 

RAMPAGE
9 godina
neaktivan
Toni RAZOR kaže...
Jockz02 kaže...
AF139 kaže...

a koliko ti je star wifi stick? jel oštećen? jel usb utor oštećen? ako je to ti možda stvara probleme , koliko si udaljen od rutera? 

Udaljen sam od rutera 7-8m. Inace koristim na wifi ne koristim preko lan kabla tako da nema veze dal je ostecen ili ne. Ali nije ostecen.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice