Vanjska IP adresa uvijek ista (kriva)

poruka: 6
|
čitano: 3.014
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Pozdrav!

Ovaj problem imam nekih mjesec dana (VIP operater).

Kad god bih otišao na stranice kao što je "whatismyipadress" uvijek dobivam istu IP adresu, ali krivu. 
Isključivao sam i uključivao router mnogo puta, resetirao ga na tvorničke postavke, nije pomoglo.

Zvao sam tehničku podršku mnogo puta i rečeno je da je s njihove strane sve u redu i da je možda problem u routeru. Međutim, zvuči kao čudo, no grom mi je spalio router nekoliko dana kasnije, te sam dobio novi.

Ista stvar. Potpuno novi modem, odem provjeriti vanjski IP - opet isti.

Opet sam zvao tehničku podršku, no rekli su da ne znaju pomoći i digli su ruke.

Probao sam provjeravati IP na različitim računalima i na telefonu, opet isto.

Da li itko zna išta o ovome i da li ima rješenja?

Koristim vanjski IP prilikom izrade servera za npr. igru Terraria. Ostala rješenja kao što su Tunngle, Steam uzrokuju lag te ju čine neigrivom. Ranije, dok sam uredno mogao dobiti ispravni vanjski IP, igra je u multiplayeru radila odlično.

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Vanjska IP adresa uvijek ista (kriva)
Jesus kaže...

Pozdrav!

Ovaj problem imam nekih mjesec dana (VIP operater).

Kad god bih otišao na stranice kao što je "whatismyipadress" uvijek dobivam istu IP adresu, ali krivu. 
Isključivao sam i uključivao router mnogo puta, resetirao ga na tvorničke postavke, nije pomoglo.

Zvao sam tehničku podršku mnogo puta i rečeno je da je s njihove strane sve u redu i da je možda problem u routeru. Međutim, zvuči kao čudo, no grom mi je spalio router nekoliko dana kasnije, te sam dobio novi.

Ista stvar. Potpuno novi modem, odem provjeriti vanjski IP - opet isti.

Opet sam zvao tehničku podršku, no rekli su da ne znaju pomoći i digli su ruke.

Probao sam provjeravati IP na različitim računalima i na telefonu, opet isto.

Da li itko zna išta o ovome i da li ima rješenja?

Koristim vanjski IP prilikom izrade servera za npr. igru Terraria. Ostala rješenja kao što su Tunngle, Steam uzrokuju lag te ju čine neigrivom. Ranije, dok sam uredno mogao dobiti ispravni vanjski IP, igra je u multiplayeru radila odlično.

Unaprijed hvala!

To sto je vanjski ip isti nebi trebao biti problem za izrade servera dapace, po ovome imas staticku ip adresu....

battletag:MasnaKrvavic#2275
11 godina
neaktivan

Nemam statičku ip adresu, to se nadoplaćuje. Uostalom, i podrška mi je rekla da to nemam aktivirano.

Zaboravio sam napomenuti da u podršci vide drugačiji IP nego onaj što ga ja vidim. 

I taj IP što vidim nije točan jer se s njim nitko ne može spojiti na server. Nakon toliko restartiranja i vraćanja na tvorničke postavke, IP bi se trebao promijeniti.

14 godina

Je li taj IP 10.x.x.x ili 172.x.x.x? Možda si u CGN-u.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

IP adresa koju u podršci vide je 10.x.x.x.
Adresa koju ja uvijek vidim je 37.x.x.x.

15 godina

gledaš pogrešne stvari, na pogrešnom mjestu.. (tunngle itd..), obriši-deinstaliraj smeće/višak. Bootaj neki liveOS, pogledaj tako ip.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice