UTP Kabel

poruka: 3
|
čitano: 2.382
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
UTP Kabel

Pozdrav! Situacija je sljedeća, imam internet kod TCOMA, te naravno kad sam saznao da mogu imat VDSl umjesto ADSL i dvostruko veću brzinu sam poludio za tim. Ali.... Došao je tehničar to testirat i sve super, kod ceste na telefonskoj kutiji je propusnost super, a gore u kuci je slabija. Te je rekao da imam to treba povući UTP kabel dolje od telefonske kutije sa ceste direkt do rutera, znaci 30 m UTP kabla mi treba. E sad ono što mene zanima, koji mi je najbolji za to, koji mi treba, di mogu najbolje proći i tako. Ne kužim se baš u te kablove. A vidio sam da ima više verzija tog kabla, nešto CAT5, CAT 6, itd... Pa ako ima koja dobra dušica da samo da link kupuj ovo bio bih zahvalan! :) 

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
UTP Kabel

Utp cat 5 ti je sasvim dovoljna.

Vidim da si iz Ludbrega pa se zaleti u bilo koji ducan elektro opreme u blizuni . Svaki takav ducan bi trebao imat taj kabel.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
UTP Kabel

Je možda bolje kupiti Cat6 u slučaju da tcom pocinje prelaziti na optiku u narednih nekoliko godina, pa da ponovo netreba stavljat drugi? 

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice