Thomson ST780 (T-Scum Edition) - Problem(i)

poruka: 1
|
čitano: 2.560
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Thomson ST780 (T-Scum Edition) - Problem(i)

Ovako, pretrazio sam po forumu da li postoji koja slicna tema u svezi ovog modema, i koliko sam vidio ima ih podosta al nijedna ne opisuje problem slican mome...

Prvo kratki uvod u cijelu stvar...

Imam dakle T-Com MaxADSL vec skoro 2 god, pro sam koristio ko i svi onaj KASDA modem, al sam na pocetku ove (2008) godine prebacio na wireless i vecu brzinu "do" 8 Mbit/s uz flat opciju.

Uz to sam dobio onaj D-linkov usb wlan adapter te Zyxel p-660 modem.

U pocetku je sve sljakalo ko (c)urica, al naravno kakve sam ja srece, pocela su se desavat sr*nja...

Prvi zyxel mi pregorio od preopterecenja (imao je miris po zapaljenoj plastici Neodlučan ), te sam dobio drugi zamjenski (isti model), koji je takodjer nakon nekog vremena pobudalio, pa sam dobio i treci zamjenski (takodjer isti model) koji je - pogadjate isto otisao u vjecna lovista.

Naime, radi se o tome da mi je u zadnje vrijeme veza pucala ko luda. U taskbaru mi je ikonica da sam spojen na internet, na modemu isto treptala lampica da internet sljaka, al kad sam probao browsat sa firefoxom ili bilo kojim drugim preglednikom, nista, nula, zero - nema sanse. Nazvao ja SZK, prijavio kvar, vele oni poslat cemo tehnicara na teren. Dosao tehnicar u vrijeme kad sam ja bio na poslu i ostavio doma gore navedeni modem u naslovu - Thomson ST780. Lik ga je upogonio, spojio kak spada i sve ostalo. Dosao ja doma vidim fina makina, reko valjda ce sad ovo cudo tehnike rijesit probleme s pucanjem veze - i gle  stvarno, problemi s pucanjem su nestali. A, opet kakve sam ja srece sad me ebe drugi problem. Neznam dal je to do ovog thomsona, a ja mislim - hmm, UVJEREN sam 100% da jest, brzina adsla mi sad ne prelazi vise od 1 Mbit/s. Prije bi reko to je MAKSIMUM, u stvarnosti je ta brzina upola manja... Da stvar bude jos komicnija na "starom" zyxelu mi je brzina znala potegnut i do 12 Mbit/s. Sad ko tu koga!?!?! LUUUUD sam  totalno!!!! Nazvao sam SZK, (koji su informirani o internetu i uslugama koje nude ko moja prababetina) i dobio odgovor da ce opet izici "tehnicar" na teren. Ma ebo vas tehnicar i vi... Viče

Probao sam prosvrljat po web konfiguratoru od modema, presao sve opcije, mislio sam mozda mi je negdje postavljen nekakav speed limit ili tak nest, iskljucio u njemu firewall, probao forwardati portove, cak sam usao i u admin acc, probao s njim, al NISTA... Brzina i dalje manja od 1 Mbit/s... Neznam vise sta da radim... Mršti se

Pomagajte, ocajan sam. U suprotnom cu puknut ko kokica...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice