Tcom ruter na VIP

poruka: 4
|
čitano: 3.344
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Tcom ruter na VIP??Mogucnost?

Pozdrav!

Da li je netko tko je presao sa Tcom-a na VIP sto se tice interneta ospsobio da mu ruter sa jedne mreze radi na drugoj?

Razlog tome je sto sam u Tcomu imao onaj siemens sx763 a sad sam prilokom prelaska u VIP dobio onaj krs TG782 ...

Znam da je moguce to ali da li ima neko link za tutorial ili da mi objasni kako da to napravim?

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Tcom ruter na VIP??Mogucnost?
I taj vip ti radi preko TCom centrale tako da je sve isto.
Tg782 i ht varijanta je jedan od najstabilnijih modema. Ali kako hoces.
VIP ti ima voip telefon, znaci telefon bi trebo ustekat u modem. A te podatke neznas za SIP spajanje tako da neces imat telefon ako stavis HT router. Inace za sam net je jednostavno, samo se ulogiras u modem i upises podatke id vipa.
Ali zbog telefona nebude islo.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
PC - stručnjak kaže...
I taj vip ti radi preko TCom centrale tako da je sve isto.
Tg782 i ht varijanta je jedan od najstabilnijih modema. Ali kako hoces.
VIP ti ima voip telefon, znaci telefon bi trebo ustekat u modem. A te podatke neznas za SIP spajanje tako da neces imat telefon ako stavis HT router. Inace za sam net je jednostavno, samo se ulogiras u modem i upises podatke id vipa.
Ali zbog telefona nebude islo.

Imo sam vec na tcomu voip,znaci nisam imao uopce onaj spliter..

SKZ VIP-a su mi rekli da kad dobijem VIP ruter da ga samo ukopcam kako sam imao i Tcomov ruter proikopcan i sam ce ucitati podatke jer idu preko iste parice.

A telefonsku liniju vise nemam,tj ukinio sam je sad prilikom prelaska sa tcom na vip..

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.4.2015 17:57 (manipulator).
13 godina
neaktivan
Onda mozes ostavit gogaseta samo se morasulogirat u njega i stavit vipove podatke za net.
Iako je bolji tg782, stabilniji i daje bolju vezu. Al mozes sta hoces.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice