Sporost skidanja videa sa youtube-a

poruka: 6
|
čitano: 2.614
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dakle imam laptop koji se bežično spaja preko routera onog T-comovog Zyxela, e sada kada god odem na youtube uvjek mi video šteka i svaki puta moram stisnuti pauzu da mi se video učita, a ne prekida svako malo, na drugim stranicama nisam primjetio sporost, čak gledam filmove i dokumentarce preko BBC-evog Iplayera i to preko proxy-a, jer BBC ne da gledanje izvan teritorija UK, tako da se spojim preko nekog servera u UK i nikad nisam primjetio probleme stajanja, zatrzavanja isl. Ali na YT uvijek. Sa računala na poslu npr. nikad nemam problema sa YT, zna li netko u čemu bi mogao biti problem, postoje li nekakve postavke ili sl.

Hvala unaprijed!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Sporost skidanja videa sa youtube-a
Shannon kaže...

Dakle imam laptop koji se bežično spaja preko routera onog T-comovog Zyxela, e sada kada god odem na youtube uvjek mi video šteka i svaki puta moram stisnuti pauzu da mi se video učita, a ne prekida svako malo, na drugim stranicama nisam primjetio sporost, čak gledam filmove i dokumentarce preko BBC-evog Iplayera i to preko proxy-a, jer BBC ne da gledanje izvan teritorija UK, tako da se spojim preko nekog servera u UK i nikad nisam primjetio probleme stajanja, zatrzavanja isl. Ali na YT uvijek. Sa računala na poslu npr. nikad nemam problema sa YT, zna li netko u čemu bi mogao biti problem, postoje li nekakve postavke ili sl.

Hvala unaprijed!

Kakav ti je bežični signal?

Jesi probo očistit cache broswera?

I jesi probo skenirat protiv gamadi?

http://vocaroo.com/?media=vTI0Gt85vtxkjp2Jx
15 godina
neaktivan
RE: Sporost skidanja videa sa youtube-a

Bežični signal: odličan

Gamadi nema, jedino mogu očistiti cache Firefoxa, dobru si mi dao ideju, možda bolje probati sa Chrome-om na YT (ista firma :-)), mada ne vidim nekog razloga zašto bi šteko sa FF

15 godina
neaktivan

Evo probo i sa Chromeom i isto.

Napravio ping sa youtube.com i rezultat average=330ms

sa BBC.co.uk average=159ms

sa bug.hr average=34ms

može li ovo bit razlog, ako može kako popraviti ping?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

napravio i tracert sa YT i evo rezultata šta se da isčitat iz ovoga?

tracert tracert
Poruka je uređivana zadnji put pet 5.11.2010 18:22 (Shannon).

0 0 hvala 0
15 godina

Si probao testirati brzinu?

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice