Problem je sljedeći. Ja i prijatelj uzeli Modern Warfare 3 da bi u coopu igrali special ops, e sad je problem šta special ops nama ne radi. On se oće connectat na mene pise mu lost connection, ja se oću na njega pise mi lost connection. Zaključio sam da je problem u portovima i ih idem ja forwardat.
Idem preko ovog toturiala i preko njihovog programa napravim static ip adress i tamo mi dodu ovi podaci (slika 1), ja predpostavim da je ta static ip adressa ono sta pise IP adress, odnosno 192.168.1.150, i to upisem u toturial u onaj kvadratic(slika 2). Sve ja to lijepo idem po toturialu, i kad dode vrijeme na upisivanje portova, evo problema! upisem sve dobro i onda tamo di pise "Translate to" moram upisat tu static ip(odnosno nemoram, ali vidim da se to mijenja kako ja mjenja ono sta sam upisao u onom kvadraticu gore(slika 2)), krenem ja upisivat u to "translate to" static ip adress odnosno 192.168.1.150, ali evo problema, u taj kvadratic samo stane 6 slova, i nemogu napisat to do kraja. Ajde pomagajte ko boga vas molim. Hvala unaprijed i onaj šugavi activison nek se goni, neznaju napravit normalan matchmaking sustav, sta nemoze bit ko u lolu, ja ga inviteam on dode i igramo preko njihovih servera, nego ja moram hostat, ma pu.