Problem Thomson TG782i

poruka: 32
|
čitano: 8.548
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Problem Thomson TG782i

Problem je sljedeći. Ja i prijatelj uzeli Modern Warfare 3 da bi u coopu igrali special ops, e sad je problem šta special ops nama ne radi. On se oće connectat na mene pise mu lost connection, ja se oću na njega pise mi lost connection. Zaključio sam da je problem u portovima i ih idem ja forwardat.

Idem preko ovog toturiala i preko njihovog programa napravim static ip adress i tamo mi dodu ovi podaci (slika 1), ja predpostavim da je ta static ip adressa ono sta pise IP adress, odnosno 192.168.1.150, i to upisem u toturial u onaj kvadratic(slika 2). Sve ja to lijepo idem po toturialu, i kad dode vrijeme na upisivanje portova, evo problema! upisem sve dobro i onda tamo di pise "Translate to" moram upisat tu static ip(odnosno nemoram, ali vidim da se to mijenja kako ja mjenja ono sta sam upisao u onom kvadraticu gore(slika 2)), krenem ja upisivat u to "translate to" static ip adress odnosno 192.168.1.150, ali evo problema, u taj kvadratic samo stane 6 slova, i nemogu napisat to do kraja. Ajde pomagajte ko boga vas molim. Hvala unaprijed i onaj šugavi activison nek se goni, neznaju napravit normalan matchmaking sustav, sta nemoze bit ko u lolu, ja ga inviteam on dode i igramo preko njihovih servera, nego ja moram hostat, ma pu.

Slika 1 Slika 1
slika 2 slika 2
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem Thomson TG782i
Gle, s tim ruterom i forwardanjem portova se možeš pozdravit jer je ne moguće. (osim ako znaš kako updateat firmware što sumnjam ako ne znaš forwardat portove). Možeš ga namjerno pokidat nekako pa zvat T-Com da ti ga dođu zamjenit i onda se moli da dobiješ neki drugi :)
13 godina
neaktivan
Wicked_Sick87 kaže...
Gle, s tim ruterom i forwardanjem portova se možeš pozdravit jer je ne moguće. (osim ako znaš kako updateat firmware što sumnjam ako ne znaš forwardat portove). Možeš ga namjerno pokidat nekako pa zvat T-Com da ti ga dođu zamjenit i onda se moli da dobiješ neki drugi :)

Nači nemogu igrat special ops -.-

14 godina
neaktivan
Ako ti frend ima drugi ruter reci njemu da otvori.
14 godina

Ma može otvorit portove.Ja sam ih danas sredio za MW3.Preko telneta

Evo ti rješenje

Preko telneta se treba spojiti na router te upisati sljedeče:

telnet 192.168.1.1

user:administrator

pass:!tc0MhtModem access code (Umjesto Modem access code upiši tvoj modem access code sa donje strane rutera)

connection bind application=CONE(UDP) port=3074-3075

connection bind application=CONE(UDP) port=3478-3479

connection bind application=CONE(UDP) port=3658

saveall

I to je to

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 13:28 (robimarko).
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Ma može otvorit portove.Ja sam ih danas sredio za MW3.Preko telneta

Jel na ovom ruteru? Mi mozes objasnit kako, ili da mi napravis preko team viewera ako ti se neda objašnjavat.

EDIT: frend ima gigaset sx763, će na njemu bit moguće?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 13:28 (Volvox).
14 godina
Mogu ti sredit preko TW
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Problem Thomson TG782i

Nismo uspjeli, router mi je pokvaren nesto, neda telnetu da se spoji.

EDIT: jel može bit do toga što sam malo prije preko onog toturiala iso i napravio static ip adress?

Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 14:16 (Volvox).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Problem Thomson TG782i

gle ja sam nekada za svoj Thompson speedtouch morao da bi otvorio portove samo napraviti dial up konekciju i radilo je sve.

Sada kada imam win 7. upišeš portove u ruteru, upališ upnp i staviš da ti je internet public, ne home, i ugasiti firewalla, no meni neče raditi kada je firewall ugašen, već mora biti upaljen xD

Steam: nuketown | xfire: delacruser5 | skype: bernard.sasko | BFBC2: Berologic
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem Thomson TG782i

Jel može netko pomoć još nemogu igrat, šta je jedino rješenje novi router?!

Moj PC  
0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Problem Thomson TG782i

Da ga preko ovog probam otključat? pa cu ga onda mozda moc port forwardat?

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Nemoj.Ako imaš neku uslugu od T-coma moraš se zajeb*vat dok namjestiš da opet radi.I gubiš garanciju na ruter tako da ako ti nevalja iskeširaš pare i dobiješ novi.To je odlično za sve koji nemaju usluge T-coma
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Nemoj.Ako imaš neku uslugu od T-coma moraš se zajeb*vat dok namjestiš da opet radi.I gubiš garanciju na ruter tako da ako ti nevalja iskeširaš pare i dobiješ novi.To je odlično za sve koji nemaju usluge T-coma

Poludit cu, od svih ljudi u Hrvatskoj baš meni daju pokvareni -.-

14 godina
Pa zovi službu za korisnike i se*i da ti ne radi kako treba i tako dalje i dobit ćeš sigurno novi
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
robimarko kaže...
Pa zovi službu za korisnike i se*i da ti ne radi kako treba i tako dalje i dobit ćeš sigurno novi

Ma onda će mi poslat onog tehničara koji će doć pogledat i reć da sve radi kako spada i neće mi dat novi, trebam ga nekako sje*at.

14 godina
Volvox kaže...
robimarko kaže...

Ma onda će mi poslat onog tehničara koji će doć pogledat i reć da sve radi kako spada i neće mi dat novi, trebam ga nekako sje*at.

Pogledaj na njuškalo.hr, imaš siemens sx763 ili polovni za oko 100kn ili novi zapakirani za oko 250kn i problem riješen.

Valentin
14 godina
Možeš ga sjebat stavljanjem firmware sa onog carters bloga no takoo gubiš garu.
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Volvox kaže...
robimarko kaže...

Pogledaj na njuškalo.hr, imaš siemens sx763 ili polovni za oko 100kn ili novi zapakirani za oko 250kn i problem riješen.

Imam ja doma taj Siemens, samo kako ga namjestit da meni radi, pitao sam to korisničku službu i kaže ovaj da bi onda trebao FW novi stavljat itd. Kod bake u stanu mi je taj siemens(ona ima samo maxtv i telefon) a ja doma imam TG781i(imam maxtv internet i telefon). Da je bar jednostavno da samo ovog ištekam spojim gore, a siemensa spojim dolje kod sebe, bez instaliravanja FW.

A jesi siguran da bi pomoglo da stavim taj Siemens.

14 godina

Ja taj siemens ne bi nikad uzimo.Jednostavno s stari i stvaraju robleme pogotovo u T-comu

A da ne spominjem da moraš mijenjat FW da ti radi MaxTv ili nešto drugo osim čistog neta

robimarko@gmail.com
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 16:01 (robimarko).
13 godina
neaktivan
Problem Thomson TG782i

Nemoram čak ni sebi to radit, jer mi ovaj frend ima simens taj, samo onaj toturial na portforwarding.com je kriv.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Čak i ako ti frend otvori portove opet ti nećeš moći joinat na njega
robimarko@gmail.com
14 godina
robimarko kaže...

Ja taj siemens ne bi nikad uzimo.Jednostavno s stari i stvaraju robleme pogotovo u T-comu

A da ne spominjem da moraš mijenjat FW da ti radi MaxTv ili nešto drugo osim čistog neta

Nemoj pričat gluposti, maxtv radi odmah na ovom routeru, ovo da treba mijenjat firmware da proradi je istina, ali ne za taj model nego za jedan stariji siemens router.

Valentin
14 godina
Ma nemoj malo čitaj po T-COM stranicama baš za taj ruter.Piše ti da moraš instalirat firmware da bi MaxTv radio
robimarko@gmail.com
14 godina
robimarko kaže...
Ma nemoj malo čitaj po T-COM stranicama baš za taj ruter.Piše ti da moraš instalirat firmware da bi MaxTv radio

Ne za taj nego za se555, ja sam upravo sada spojen ne net preko njega (siemens sx763), koristim maxtv i nikakav firmware ja nisam mijenjao.

Ja sam isto sam adesl-om dobil thomson 782i i nije mi se dopal i preko njuškala sam si uzel sx763 novi zapakirani za 250kn i sve radi.

Valentin
14 godina
Možda ona oni već predinstaliraju noviji fw jer znam iz iskustva tj frendu sam stavljo novi firmware da bi mu MaxTV radio.BTW ni s tim Siemensom nije bajno jer i on stvara dosta problema
robimarko@gmail.com
13 godina
neaktivan
Problem Thomson TG782i

I šta mi preporučate da napravimo ja i prijatelj, da nam igra radi:)

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Volvox kaže...

Ti kažeš da kolega ima siemens sx763, pa neka onda on otvori portove i ti se spajaš na njega i mora radit.

Sada ja ne znam točno koje portove treba otvarat ali to se vjerovatno može vidit u google.

edit: Ako budeš probaval sa ovim svojim routerom napravi ovako, ovaj tutorijal na portforwarding.com je malo kriv, kad otvaraš port pod translate to NE PIŠI NIŠTA, samo upiši port gdje već ide i odi na ADD, pod trenslate to će on sam upisat taj isti port koji si ti upisal, ovaj static IP kaj piše tamo zaboravi.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put sub 31.12.2011 16:39 (Valentin17).
13 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Volvox kaže...

Ti kažeš da kolega ima siemens sx763, pa neka onda on otvori portove i ti se spajaš na njega i mora radit.

Sada ja ne znam točno koje portove treba otvarat ali to se vjerovatno može vidit u google.

Pa šta ne trebamo oboje imat otvorene portove za se spojit? Jer Mitch je napisao toturial za sx763.

14 godina
Volvox kaže...
Valentin17 kaže...
Volvox kaže...

Pa šta ne trebamo oboje imat otvorene portove za se spojit? Jer Mitch je napisao toturial za sx763.

E sada ovo ne znam, mislim da nebi trebali imat, portove treba imat otvorene samo onaj tko hosta igru, da se drugi mogu spojit na njega. Neka kolega proba otvorit portove na svom routeru i probajte oće radit.

Valentin
13 godina
neaktivan
Valentin17 kaže...
Volvox kaže...

edit: Ako budeš probaval sa ovim svojim routerom napravi ovako, ovaj tutorijal na portforwarding.com je malo kriv, kad otvaraš port pod translate to NE PIŠI NIŠTA, samo upiši port gdje već ide i odi na ADD, pod trenslate to će on sam upisat taj isti port koji si ti upisal, ovaj static IP kaj piše tamo zaboravi.

Jesi siguran za ovo? To mi je bio i najveći problem, zbog toga ih i nisam mogo otvorit:)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice