Problem sa PCI wireless karticom

poruka: 5
|
čitano: 1.215
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
problem sa PCI wireless karticom

Ugl, kupio sam http://www.canyon-tech.com/products/connectivity/wireless/CNP-WF511 ,
ugradio je u racunalo,spojio antenu,instalirao drivere i normalno se spojio sa mojim kucnim wirelessom ali signal je strasno slab, ruter je udaljen jedno 3 m,ide kroz 2 zida,
ali siguran sam da to nije problem jer također iman laptop s kojim mogu otic na balkon iza 4 zida koji vata di god isa uvik 100% i vata jedno 20 mreza u ulici dok mi ovaj na racunalu vata moju i susidovu samo
i to jako slab signal (ugl 2 crtice,nekad 3),iman win7 mada to nebi trebalo predstavljat problem,ruter mi je d-link,jeli ko molim vas ima neko rjesenje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.6.2010 12:54 (Franeizomisa).

0 0 hvala 0
17 godina

Skini najnoviji driver sa službene stranice, možda pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Problem sa PCI wireless karticom
Eyekool kaže...

Skini najnoviji driver sa službene stranice, možda pomogne.

jesam,pokusa sam mjenjat kanal na ruteru,pokusa sam micat kuciste,micat antenu,ponvono spojia karticu ali nista,signal se ne zeli dignit sa 2 crtice

15 godina

izgleda da je sa karticom sve ok,nego antena je bezveze i jako slabo hvata,tako za buduce kupce ovde kartice,kartica je ok,antena je bezveze,signal je tek ok kad se uspostavi fizicka vidljivost rutera i antene

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem sa PCI wireless karticom

Mozda da probas kupit novu wireless karticu ili odneses ovu i zamjenis ako imas garanciju... Recimo ja ti imam Edimax wireless i on je vrlo dobar, cak i bez antene na 4 metra on radi...

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.6.2010 9:02 (Zic).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice