Problem internet sharinga

poruka: 5
|
čitano: 969
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

znam da vec ima ovakvih tema,ali moj problem je ocito nerjesiv...imam stolno racunalo koje mi ima internet preko wirelessa, dok ja zelim spojiti crossover cabelom netbook na njega tako da i netbook ima net...oba imaju win 7 ultimate, na stolnom sam ukljucio internet sharing, na local area connection sam stavio da mi adrese dodijeli automatski( sto bi po nekima bilo dovojno) ali ne radi, tada sam pokusao unositi ip adrese rucno ali ni tako ne funkcionira...dali mi itko moze pomoci?

mroncevic

0 0 hvala 0
15 godina

zar nitko? pa daj mi recite makar koje postavke moram postavit na tpc/ipv4  tj. koja bi trebala ip adresa, default gateway i dsn? za oba kompa, molim vas, ovo je za poludit

mroncevic

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

trebaš sherat onu mrežnu karticu koja ti se spaja  sa laptopom. stavi na računalu:

IP 192.168.0.1

subnet 255.25.255.0

a na laptopu

IP 192.168.0.2

subnet 255.255.255.0

default gateway 192.168.0.1

preferred dns server 192.168.0.1

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Problem internet sharinga
merio kaže...

tj. koja bi trebala ip adresa, default gateway i dsn? za oba kompa, molim vas, ovo je za poludit

uz ovo što ti je dao @mile_st pogledaj slijedeće:

ovaj tutorial  mreža dva kompa sa ICS => Internet

ovdje imaš još tema za Network

možeš i ovaj tutorial za HOME NETWORK

Web tutoriali za početnike, Autocad, Windows, Excel, Word, FrontPage, PowerPoint, Home Network ...
15 godina
RE: Problem internet sharinga

hvala, ali ipak nista..problem je u tome sto ne mogu cak niti shareanje napraviti izmedju dva kompa, a kamoli net. ne kuzim. dai imaju nekakva uputstva za win 7?

mroncevic
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice