Jutros do 12h je sve bilo o redu, surfao sam webom i igrao igre na netu skroz normalno. Stavio sam skidat film sa torrenta, uTorrent da budem precizniji, i izasao vanka. Vratio se u 13 i 30, film se skinuo, ja uredno ugasio torrent i idem da cu igrat igru na netu, pogledam ping mi 200!! Jutros je bio 50 sad 200, wtf? I nikako da se smanji! Jucer sam skidao filmove isto sa torrenta i nije bilo problema! Zvao sam i optima sluzbu za korsnike i kazu da je vjerojatno do njih problem ako je uTorrent ugasen( mjenjali su neke postavke kod njih, sad mi pukla veza 3 puta) ali meni se tako ne cini, mislim da je uTorrent zeznio stvar, iako je dobro radio proteklih dana... Postavke nisu mjenjane, ni port forwardan, bar ga ja nisam (mozda bi to pomoglo??). Unisntallao sam torrent i opet nista... Zanima me jeli to on zasra stvar ili je to do ISP-a (optime). Molim pomozite ako znate kako ili bar dajte neku korisnu informaciju!!
EDIT: Nije do torrenta ni do mene, connectao sam se na susjedov bezicni net, i ping je normalan. Oni smradovi iz optime nemogu dovest svoje servere u red.