Neke stranice ne učitava na wirelessu

poruka: 5
|
čitano: 1.443
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Kao što naslov kaže, neke stranice se ne učitavaju kada sam spojen na wifi, ali čim ukopčam kabel, sve radi bez problema... Ne pitajte kolko mi je trebalo da otkrijem tu uzročno posljedičnu vezu :P

Uređaj je siemens sx763.

Imao netko sličnih problema? Problem se pojavio prije par dana, ništa nisam prčkao po mrežnim postavkama... 

Komp sam očistio, brisao cache, reinstall svih browsera, čak i system restore, tako da sam valjda mogućnost da je greška sa ove strane eliminirao. Ostaje jedino router (ili modem ili kako se već to zove).

Mislim zvati T-com sutra ili ponedjeljak, ali htio sam ovdje pitati da znam što me očekuje. A i ne znam hoću li uspjeti dobiti njihovog operatera, zadnji put mi je trebalo sat vremena igranja s govornim automatom.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Neke stranice ne učitava na wirelessu
Jednosatno gašenje routera je iz nekog razloga pomoglo. Imam osjećaj da će se ovo ponoviti... Može lock.
15 godina
odjavljen

Samo da kažem, isti problem sa siemens routerom. Nije pomoglo ništa osim zamjene routera.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Neke stranice ne učitava na wirelessu

T-Com besplatno mijenja router ili moraš kupovat? Još sam pod ugovorom btw...

15 godina
odjavljen

Taj siemens smo prvi dobili, kasnije smo dobili tomsona, mislim da je bio besplatno, nisam siguran, ali nakon nekog vremena.

Možeš uvijek prijaviti neispravnost.

Svi smo mi Mentalist.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice