Neda mi upload filesa iznad 100mb?

poruka: 3
|
čitano: 1.042
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran

Evo ovako več par dana se mućim pokušavam neke fajlove uploadat od 120mb i neće i neče dođe cca 60-70% i neda i neda i neda bio sam wirelessom spojen pa sam sada dono komp kod routera i spojio kabelom pa sad ču probat nešto uploadat pa javit ak ide al nezz zaš neće molim odgovor net max adsl flat 4mbita

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Ako uploadas na lokanlne uploderske stranice onda ti naravno da neda(rapidshare,megaupload)

100 mb je max kaj mozes tamo uplodat..Ako pricas o tom a ak ne onda neznam.

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Neda mi upload filesa iznad 100mb?
Fake_Alert kaže...

Ako uploadas na lokanlne uploderske stranice onda ti naravno da neda(rapidshare,megaupload)

100 mb je max kaj mozes tamo uplodat..Ako pricas o tom a ak ne onda neznam.

Ma na KDX oču uploadat neke fajlove to je program za skidanje i toga a na rapidu mi isto neda al na rapidu je ogranićenje 200mb! i trebo bi mi dat kao i na youtube isto iznad 100 neda neče nigdje iznad 100 pa ču sad probat!

Slatki Car<3Slatka Carica...steam.luks@gmail.com sluki77@gmail.com mato.lukic.luks@gmail.com sunca.lukic@os.t-com.hr skype:mato.lukic95
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice