Mobilna mreža

poruka: 7
|
čitano: 4.745
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Mobilna mreža

Pozdrav! 

Ispričavam se ako otvoaram ponovljenu temu,no čitao sam malo i nisam uspio riješit problem. Danas sam se registrirao tako da molim bez negativnih komentara oko otvaranja teme. Hvala:)

Problem je u tome što mi se mobilni podaci automatski uključuju nestankom Wi-fi mreže te mi logicki jede novac. Do prije nije bilo problema,al sad se pojavilo. Isključeni su mobilni podaci,al svejedno se sami uključe. Zasto?

Samsung Galaxy grand neo

Puno hvala!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Mobilna mreža
Provjeri u postavkama, najvjerojatnije ti je podešeno da se mobilna mreža uključuje ako nema wifi-a.
Na LG je ta opcija pod Postavke-Bežićne mreže-WiFi-Prebacivanje na mobilnu podatkovnu mrežu. Najvjerojatnije je isto i na Samsungu.
8 godina
neaktivan
Mobilna mreža

Najvjerojatnije je to.

Hvala Vam! :)

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Mobilna mreža

Pozzz

Problem nije rijesen...i dalje se pali mobilna mreza -.-

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Mobilna mreža

Koju aplikaciju koristiš kad se pali? Jesi isključio sinkronizaciju app-ova? I kod mene i kod drage (oboje imamo samsung uređaje, S5 i Galaxy Tab S2) kad isljučim mobilne podatke ne pale se sami, očito si nešto pomrdao dok to radi.

I da, imaš li koju aplikaciju za praćenje potrošnje?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Re: Mobilna mreža
Možda ti je u opcijama za razvojne programere uključeno:Aktivni prijelaz sa Wi Fi na mobilnu mrežu...
O Matijeviću jesi li pri piću?!Kud će boca nego da se joca.
Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Mobilna mreža

Isključio sam u aplikaciji Play store automasko ažuriranje aplikacije.Bilo je podešeno da se ažurira samo kada ima Wi-fi a sada sam stavio da se ne ažurira.

Kroz par dana ću primjeti dali se mobilni podaci usključuju kada nema Wi-fi ili ne.

Za pitanje koju aplikaciju koristi za paljenje i kontrolu app, nazalost ne nam koju. :P

Hvala:)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice