[HITNO] Pomoć! WLAN

poruka: 10
|
čitano: 3.262
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
[HITNO] Pomoć! WLAN

Pozdrav!

Molim pomoć!

Stvarno hitno.

Imamo 4 laptopa i jedan komp.

Ovako imamo i jedan WLAN router Gigaset SX-763 WLAN DSL, i sad.

Jedan je laptop spojen na njega.

Ali smo zaboravili lozinku.

Sad.

Kako da na Windowsima XP professional otkrijemo koja je lozinka od tog routera, na koji je jedan laptop spojen.

HITNO!

Hvala!

Socijalizam, nacionalizam i antiimeperijalizam. To nam treba.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
[HITNO] Pomoć! WLAN

Na rođendanu smo i želimo rasturat, ali nemamo dosta portova, pa nam treba wirelles...

MOLIM POMOĆ!

HVALA!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: [HITNO] Pomoć! WLAN

Ako ne otkrijete lozinku, ima Reset tipka sa donje strane rutera. Drži ju 10ak sekundi dok se ne ugase i upale lampice i to je to. Sve postavke (i wlan šifra) idu na default (naravno, prepisati/zapisati ostale postavke - internet, port forward...).

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
protjeran
Sum_of_all_fears kaže...

Ako ne otkrijete lozinku, ima Reset tipka sa donje strane rutera. Drži ju 10ak sekundi dok se ne ugase i upale lampice i to je to. Sve postavke (i wlan šifra) idu na default (naravno, prepisati/zapisati ostale postavke - internet, port forward...).

I koja je onda šifra???

15 godina
beno101 kaže...

Pozdrav!

Molim pomoć!

Stvarno hitno.

Imamo 4 laptopa i jedan komp.

Ovako imamo i jedan WLAN router Gigaset SX-763 WLAN DSL, i sad.

Jedan je laptop spojen na njega.

Ali smo zaboravili lozinku.

Sad.

Kako da na Windowsima XP professional otkrijemo koja je lozinka od tog routera, na koji je jedan laptop spojen.

HITNO!

Hvala!

Najlakši i najbrži način ti je da resetiraš router na tvorničke postavke i podesiš sve iznova. S donje strane imaš gumb za hard reset.

EDIT: Sum je bio brži. Šifra ti je admin.

Freedom is just another word for nothing left to loose ...
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 15:08 (mario.L_hr).
16 godina
odjavljen

Ček da nađem knjižicu.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
14 godina
neaktivan
[HITNO] Pomoć! WLAN

Znaci jedan PC ili koliko vec ti je spojeno na router i trebas s tim PC otkrit sifru ?

Odi u start upisi cmd - > ipconfig

Imas onaj deafult gateway taj ip upisi gore u web broswer trazit ce te password ( password je po deafultu user ili 0000).

Sad tu odi pod advance settings/wireless i tu imas lozinku.

EDIT:Ja nisam skuzio jel trebas lozinku za wifi ili da udes u router.

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 15:15 (Encheltis).

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
[HITNO] Pomoć! WLAN

Ma njemu treba šifra od wlan-a. Šifra od rutera je user.

OP: ne mogu nać default šifru ali probaj stisnut Register gumb na zadnjoj strani rutera - to je ona plastična "tipka" lijevo od prvog LAN konektora. Kad to stisneš, kompovi se 1-2min mogu spojit bez šifre u mrežu. Ako to ne uspije, promijeni šifru. 192.168.1.1 - user - Advace Settings - Wireless network - Encryption and authentication - WPA2-PSK. Možda tu imaš i Unmask button koji ti pokaže wlan šifru. U Pre-shared key upiši neku šifru dulju od 8 znakova i to je to.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
[HITNO] Pomoć! WLAN

Kažeš da ti je jedan laptop povezan već na Wlan, evo ti program koji će ti pokazat password, koji je pospremljen na tom laptopu

WirelessKeyView

Do you fear... death? Do you fear that dark abyss? All your deeds laid bare, all your sins punished?
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2011 15:25 (Flying Dutchman).
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
[HITNO] Pomoć! WLAN

Hvala vam majstori!

Igrali smo samo nekih 6 sati.

Ali ajd...

Bilo je svega...

Ali smo popili samo nekih pola čaše žuje, al ajd, dovoljno za moje godine...

Uglavnom, hvala vam!

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice