Djeljenje veze na windows 7

poruka: 4
|
čitano: 1.019
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav ekipa,

znaci imam problem u stvaranju mreze,

u stanu imam ruter koji je spojen na internet , ja sam na taj ruter povezan wlan-om a zelio bi dijeliti vezu preko ethernet porta na drugi router i u sve uređaje sto su spojeni na taj router.

Cilj je da svi uređaji mogu sharat fileove i pristupati netu na toj mrezi
Znaci router je thomson TG782i na koji sam stavio njegov orginalni firmware ,na racunalo sam nainstalirao dhcpsrv aplikaciju i sljedio ovaj tutorijal...
Na routeru  je iskljucen dhcp ,racunalo koje dijeli vezu je na 1. portu, ip adresa podesena kako treba , dhcpsrv podesen kako treba...

Kada se spojim sa nekim uređajem program pokaze da je dodjelio ip adresu nekom uređaju ali ja na tom uređaju nemam povezivosti na net, moja je predpodstavka da windowsi (ics) tu nesto muljaju ali ne mogu prokuzit sta

netko ako ima ideju bio bi zahvalan

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Djeljenje veze na windows 7

spetljano..

npr ako je isključen dhcp tad nemaš ip, može ručno-fixni..

pravi router s wan portom jednostavno spojiš.. ispov je ograničen softwareom (firmware).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.11.2015 20:14 (ihush).
15 godina
neaktivan

Ma znam ali tako mi je radilo nekad prije ,a razlika između to nekad i sad je windows 7 64 bitni u odnosu na xp sp3...

...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Re: Djeljenje veze na windows 7

nevažan je OS, mreža je uvijek ista, ista pravila, software, postavke.. (samo se možda nešto drugačije naziva).

ako si jednom složio, ponovi..

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice