Evo danas od jutra pokusavam otvoriti portove na ABD modemu iz t-coma i iako sam slijedio sve moguce tutoriale i zalio sam se t-comovoj podrsci na sto su oni rekli da oni ne pruzaju podrsku za to i sad neznam kog da pitam za savjet jer znam da svi imaju problema s tim modemom
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Problem je tvoje neznanje. Softver na ADB-ovu usmjerivaču nije ni na koji način zaključan što se otvaranja portova tiče, štoviše, ADB posjeduje jedan od najboljih brendiranih softvera od svih usmjerivača koje HT iznajmljuje. Ta generalizacija kako svi imaju problema je isto strašno glupava - evo, ja nemam problema, moji roditelji nemaju problema, nekoliko poznanika i poznanica nemaju problema... Neobično je (zapravo nije) kako probleme imaju uvijek oni koji ne znaju. Takvih iskustava imam milijun: npr. istim fotoaparatom ja snimim sate materijala (Canonov 600D), sestra ne može okinuti fokusiranu fotku. Njen je zaključak da fotoaparat ne radi. :)
Sad, nakon ovog dugačkog uvoda, reci što te konkretno muči.
Problem je u tome da ja otvorim portove i sve kako pise svugdje al portovi su jos "zatvoreni". Prije tog modema sam imao Simensa i thompsona i skuzio sam kako se na njima radi al ovog vec godinu dana nemogu skuzit