2 Wireless routera u roaming rezimu rada

poruka: 12
|
čitano: 2.748
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Ovako:

Imam dvije lokacije koje su fizicki udaljene nekih 30-ak metara, opticki su ciste (dakle jedna drugu vidi). Na obe lokacije postoje racunarne mreze koje bi u biti trebale biti jedna mreza.
Radi ogranicenih sredstava profi AP nisu dostupni niti je moguce rijesenje putem VPN-a i UTP kabela od mreze do mreze.

Zanima me postoji li mogucnost (i ako da kako je provesti) da se te dvije mreze rijese (spoje u jednu) uz pomoc obicnih WLan routera (da routera, onih sto dobijete uz ADSL kad ga uzmete u T-Coma hi hi hi)

Unaprijed hvala!

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Dobro, ovo sam rijesio...

Sad me zanima moze li mi tko prepocuti router ili neki jeftini AP koji ima mogucnost rada u Client modu?

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
RE: 2 Wireless routera u roaming rezimu rada
tnakir kaže...

Bilo bi lijepo da, kad uhvatiš vremena, i s drugima podjeliš kako si to riješio.
Domagoj
17 godina
autorov komentar

Cim kupim novi ruter dobit cete sve!

jos je u fazi planiranja...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Sad me zanima moze li mi tko prepocuti router ili neki jeftini AP koji ima mogucnost rada u Client modu?

zyxel predobar router
http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr Posjeite forum za gaming,programiranje i izrada igara and hacking!
17 godina
autorov komentar

Jel, a koji?

I Cisco ima dobre rutere :)

U svakom slucaju u izbor je usao DLINK 2100 AP pa cemo vidit kako ce to ic...

I'm going woo woo
Poruka je uređivana zadnji put pet 10.10.2008 16:36 (tnakir).

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Nisam probao Bridge dvije Internet veze preko routera ali u pravilu se da izvesti preko servera, spajanje dvije WLan u jednistven podrzava vecina Routera  

Zlo i Naopako
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.10.2008 11:15 (bestia).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar

Ne ne ne ne bridgaju se dvije internet veze, samo dva lana (jedan od njih ima internet)...

Ma gledao sam ove T-Comove routere sta nude (jer ih mogu nabavit gdje hocu) ali nisam nasao niti jednog koji ima mogucnost rada u client modu...

Sucks... morat cu kupit ruter od 500 kn... a ja mislio proc sa par metara UTP kabela...

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
17 godina

Kak si mislio proć sa par metara UTP kabla kad si u prvom postu napiso da UTP kabal nije moguće rješenje?

ak je moguće rješenje, onda ti to preporučam, fino spojiš jednim kablom ta dva rutera i radi, tak mi kad organiziramo lan, spojimo dva rutera (žična) i deremo

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
autorov komentar
Val kaže...

Kak si mislio proć sa par metara UTP kabla kad si u prvom postu napiso da UTP kabal nije moguće rješenje?

ak je moguće rješenje, onda ti to preporučam, fino spojiš jednim kablom ta dva rutera i radi, tak mi kad organiziramo lan, spojimo dva rutera (žična) i deremo

Od rutera do kompa...

Ne mogu radi pozicije samih lokacija i elemenata izmedju njih vuci kabel! Da mogu nebi pocimao ovu diskusiju.
I'm going woo woo
17 godina
protjeran
The Wireless Distribution System (WDS) provides a means to extend the range of a Wireless Local Area Network (WLAN). WDS allows an Access Point (AP) to establish a direct link to other APs and to allows stations to roam freely within the area covered by the WDS.
Zlo i Naopako
17 godina
autorov komentar

Sve ja to znam.... klijent mod rada... samo zelim naci neki jeftini ruter/ap koji ima mogucnost rada u client modu!!!

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice