ima veze u drugim slucajevima,,nego napisa sam preko dial-upa isto xD
Internet radi savrseno, svaki put se bez problema spajam na net i sve super osim tog sto nece uc.I prakticki ga ni ne gasim, naslazem stvari na njega, ne pregrijava se... Ma ko ih jebe, dok ide nek ide. Sad cu produzit ugovor i dobit bezicni ;)
Za dial up vezu je tako.
A jel ima nacina kako da to namjestim???Mislim da namjestim da mi bude normalno, a ne dial-up.
Problem je u routeru. Kasda je vrlo loša i teško da ćeš ući u nju (ako je uopće moguće), jer ja nisam do sad mogao ni u jedan.
aha, a dobro, strpit cu se dok ne dobim wireles,a jel moram vracat ovaj onda?
aha, a dobro, strpit cu se dok ne dobim wireles,a jel moram vracat ovaj onda?
Ne moraš, ako je prošlo 2 godine ili koliki ti je već ugovor.
Nemam rješenje al imam pitanje.
Po čemu je Kasda tako loša?
Imam je godinama i nikad problema.
Da se nadovežem, pri svakom paljenju kompa moram se connectati na net ručno, jel bi se dalo složiti da sam stalno spojen? Ili za to moram mjenjat ruter.
Postoje dva moda rada: Routed i Bridge. Bridge znači da svaki put moraš se spajati na net s računala, Routed znači da si uvijek spojen na net. Uglavnom, na googleu (ili u postavkama) provjeri jel' tvoj uređaj podržava Routed način rada.
E da, ja bi routed mode, on podrzava taj mod. A neznam, probat cu hard reset napravit... Stvarno me vec lupa lopatom po glavi taj router.
Ako mu taj router modem koji mu je ISP dao na koristenje ili sta vec podrzava router mod koja je logika tog istog ISP stavljati ga u bridge mod i samo time povecavati broj poziva na hel desk. Kod nas u Bosni MTEL (mozda i drugi al za MTEL znam) routere odmah stavljaju u router mod i on sam dize i spusta vezu a orisnikovo je da samo utakne mrezni kabel i to je to. Da se razumijemo nemam ja ni o mtelu neko visoko misljenje, dapace al ako su ista dobro napravili to su. Sve ostalo je katastrofa i bjezim od njih al zbog velike pokrivenosti ogroman broj stanovnika je osudjen na njih. Ja srecom nisam ;)
Evo ljudi, rijesio sam, mogu uc u njega napokon. E sad, jel mi mozete rec kako na napravim da budem u routed modu
Potrazi malo. Prepoznaces cim vidis. Pisace ti router mod ;)
OK hvala svima puno na pomoci! 
Evo ljudi, rijesio sam, mogu uc u njega napokon. E sad, jel mi mozete rec kako na napravim da budem u routed modu
Ima negdje opcija prebacivanja iz Bridge u Routing mod. Svaka čast ako kasda izdrži dulje od 24h 
hh, ak ne izdrzi, boli me, natezat cu se jos malo,a onda ode pa-pa. al mislim da nece bit problema.
Natežeš se s tim drekom već tjedan dana. Fino prijavi kvar t-comu i nek ti pošalju novi router...
Pa da. dobit cu bezicni.
Evo kupio sam d-link wireless router, sad mogu spojit kolko hocu kompova i u routed modu je, ma sve radi savrseno
Ja imam problem sa Username i passwordom,pokušavao sam svašta ali nikako da mi otvori(admin 0000,šifru za spajanje na net,...).
Ja imam problem sa Username i passwordom,pokušavao sam svašta ali nikako da mi otvori(admin 0000,šifru za spajanje na net,...).
Username:User
password:0000

nemogu otvorit 192.168.1.1 a treba mi za WI-FI (tp-link) dhcp server mi je 192.168.20.1
nemogu otvorit 192.168.1.1 a treba mi za WI-FI (tp-link) dhcp server mi je 192.168.20.1
Pa jesi li siguran da ti je router na toj adresi?
start->run->cmd
upiši:
ipconfig /all
i reci što ispadne
pise ti 192.168.20.1
U biti i ja sam glup, kako prije nisam primjetio da je DHCP server na 192.168.20.1? 
i sad mi ovo izbaci
Promijeni modem ili firmware na modemu :D
Ako je to sve od web interfacea koji modem nudi onda se tu nema više što raditi.
kako to da promjenim ??
a ovo mi pokaze da mi je drugi ip