Zuji nešt

poruka: 7
|
čitano: 1.827
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Zuji nešt

Pozdrav.Znači kupio sam novi komp prije 3 tjedna iz potpisa pod Moj PC znači nešt zuji u računalu bokte pitaj stavio sam uho i vjerovatno je do grafe jer kad zaustavim vent nezuji vise nist.Kak da to rijesim?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Zuji nešt
monsieur kaže...

Pozdrav.Znači kupio sam novi komp prije 3 tjedna iz potpisa pod Moj PC znači nešt zuji u računalu bokte pitaj stavio sam uho i vjerovatno je do grafe jer kad zaustavim vent nezuji vise nist.Kak da to rijesim?

Odnesti na servis pa nek se oni rješe jer ti je komp pod garancijom...

18 godina
neaktivan
Zuji nešt

Vjerojatno ti nesto nije do kraja pritegnuto pa vibrira.

Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Zuji nešt

Ma komp sam narucio iz Zagreba pa bi morao placat dostavu i to sve to je vec 100kn i više ni necujem ja to sam ono da se nest nedesi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Zuji nešt

jel ATI-jeva grafa ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

pozdrav,imam problem sa zujanjem ventilatora u laptopu..laptop je stariji,ima XP SP 3, IBM ThinkPad R40e,kod boota ništa ne zuji ni u sljedećih cca minutu rada sa njim,sve je sasvim u redu ali kasnije kao da neka žica zapinje za ventilator tako se čuje..i na trenutke taj zvuk zastane pa se ponovno čuje :/ zna li netko eventualno rješenje ili moram promjenit ventilator.. hvala ;)

XPERIA X8 - MiniCM9-3.0.0 ICS 4.0.4/CM9 * nAa-ics-01 kernel *
15 godina
Emcho kaže...

pozdrav,imam problem sa zujanjem ventilatora u laptopu..laptop je stariji,ima XP SP 3, IBM ThinkPad R40e,kod boota ništa ne zuji ni u sljedećih cca minutu rada sa njim,sve je sasvim u redu ali kasnije kao da neka žica zapinje za ventilator tako se čuje..i na trenutke taj zvuk zastane pa se ponovno čuje :/ zna li netko eventualno rješenje ili moram promjenit ventilator.. hvala ;)

Najbolje ti je otvorit laptop (naravno ako znaš kako, imaš na netu totorijal kako se otvara) i pogledat jel zapinje vent za neku žicu, ako nije to izvadiš vent van i kapneš kap ulja na njegovu osovinicu i moralo bi prestat, ako ne prestane onda potraži vent preko njuškala ili preko ebaya.

Valentin
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice