Zujanje zvučnika

poruka: 5
|
čitano: 2.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Zujanje zvučnika

Dakle, imam Logitech S220 2.1 i problem je sljedeći: Subwoofer mi ponekada zna onako lagano zujati (to primjetim kada je komp ugašen jer se tada ne čuju ventilatori u kučištu). Zujanje je ravnomjerno i nije glasno te se javlja 3-4 puta tjedno, a nekada i češće. Zujanje nestane kada subwoofer nagnem uza npr. 50-60%, tj. kada mu promijenim položaj ali nakon nekoga vremena i u tom položaju krene zujatni i sve tako dalje i dalje... Ja sumnjam da je možda problem u pretvaraču napona

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zujanje zvučnika

kolko ja znam, svaki woofer zuji. Neki glasnije, neki tiše, neki jako tiho pa ih čuješ samo kad baš prisloniš uho. Ja svog nažalost gasim svaku noć jer čujem duboko zujanje :/

1 0 hvala 0
17 godina
Re: Zujanje zvučnika

Znam da svaki zuji ali mislim da ovo kod mene nije baš uobičajeno. Ponekada se čuje i sa 3-4 metara udaljenosti kako zuji. Kada mi digne tlak onda ga moram okrenuti u neki drugi položaj da prestane zujati ali i u tom položaju nakon nekog vremena krene zujati (nekada nakon par sati a nekad nakon par dana)

Stisni HVALA ako sam ti pomogao.
15 godina
neaktivan
Scorp21 kaže...

Znam da svaki zuji ali mislim da ovo kod mene nije baš uobičajeno. Ponekada se čuje i sa 3-4 metara udaljenosti kako zuji. Kada mi digne tlak onda ga moram okrenuti u neki drugi položaj da prestane zujati ali i u tom položaju nakon nekog vremena krene zujati (nekada nakon par sati a nekad nakon par dana)

napravi si prekidac pa ga gasi...tesko ce ti itko reci kako da napravis da ti ne zuji subwoofer...

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.11.2011 23:06 (slamka).
15 godina
neaktivan

probaj s boljim kabelom

null
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice