Zamrzivanje kompjutera zaključana tema

poruka: 217
|
čitano: 36.815
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zamrzivanje kompjutera

pozz imam slican problem.dakle komp mi se vec neko vrijeme pri bootanju zna rusiti(gasiti ili resetirati),kad gledam vide ili igrice cuje se uzasan zvuk na disku(kao da nesto pada)zatim se sve zamrzne i komp se ugasi ili resetira,to se ne dogadja uvijek,on inace radi bez problema nakon 4-5 rusenja,ali je strasno iritantno jer mi treba sat vremena da komp pocme normalno radit... mislim da je do hard diska jer se i hdd lampica ugasi ako se komp zamrzne...

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Zamrzivanje kompjutera

Probaj zamijenit kablove od HDD-a ! Također probaj skenirat od virusa !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Zamrzivanje kompjutera

svakako cu probati... samo jos da napomenem,imam 2 diska,obadva sam prosao sa hd tune i ne izbacuje nikakve errore

NS/ZD
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Zamrzivanje kompjutera

E ovako imam mali problem ( ne bih volio da bude veći ) uglavnom računalo mi zamrzne na par sekundi i to vecinom  5 min nakon paljenja tj  kad prvi put pokrenem chrome isl., poslije toga radi normalno.. Nez koji bi bio razlog tomu, hajd da mi zamrzne pa ga moram gasiti vise bi se zanimao, neg ovak sam par sekundi pa sam to i zanemarivao, al vidim i malo je dovoljna da sve ode u 3pm!
konf:

AMD athlon x2 2.7 Mhz

DDR3 2gb, 670 Mhz   9|9|9|24

NVidia Geforce 210
 (Win 7 ultimate )

0 0 hvala 0
15 godina
Zamrzivanje kompjutera

Zamrzio sam kompjuter otkad moram raditi na njemu

Potpis!
Moj PC  
0 2 hvala 0
14 godina
odjavljen
Zamrzivanje kompjutera

Iz ovoga se da zaključiti da memtest nije uvijek pouzdan, tj. da treba uvijek probati sa zamjenskim keksima RAM-a, pa vidjeti kako se komp ponaša.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice