Windows 7 i GTA IV

poruka: 3
|
čitano: 2.009
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Windows 7 i GTA IV

Pozdrav svima!

Evo ovako, ja imam problem.

Znaci, instalirao sam Windows 7 Ultimate 32 - bit na sljedecu konfiguraciju:

Pentium Dual Core CPU E6300 2.8Ghz

Ati Radeon HD 4850 512mb

2GB RAM

HDD 320gb

Meni je to prilicno dobra konfiguracija i nije me kostala puno novca.

Ali da pređemo na stvar! Na Win 7 sam instalirao igru GTA IV, dok sam imao XP igra je isla predobro na prethodno rečenoj konfiguraciji i skoro sam igrao na Maximum grafici, ali sada kad sam instalirao na Win 7 igra svake sekunde trokira/zastaje i sl. I to me strasno zivcira tako da ne mogu igrat, a veliki sam fan te igre... Kad sam malo bolje razmislio, shvatio sam da GTA IV treba imat barem 1,5gb slobodnog RAM-a kako bi se moglo normalno igrat, ali problem je što sami Windows 7 zauzima 700mb RAM-a, tako da mi ostaje samo 1,3gb RAM-a slobodno! I to je ustvari moj problem!

Zelio bih vas pitati, kako se moze ovaj problem rijesiti? Da ponovno se vratim na XP, ili da kupim dodatnog RAM-a, jer meni Windows 7 ne cini veliku razliku, jer XP je pre močan što se tiče igranja igra ali i Win 7 je isto tako! Kupovanje dodatno jos jednog ili dva GB RAM-a mi se cini bespotrebno ali opet, bolje je pitati vas! Pa sto mi mozete onda preporuciti?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 i GTA IV

imao sam i ja sličan problem ali sa GTA San Andreas, koristio sam Windows 7. Išla mi je presporo, pa san se vratia na XP. I sada ide skroz OK. Tako da i tebi priporučujem to. Najbolje bi bilo da staviš dual boot, na jednu particiju Windows 7, a na drugu XP. I svi zadovoljni!

mijenjam staru 386-icu za četverojezgreni procesor, 20 gb DDR4 rama i grafičku od 2gb rama. Uz to dajem još i stari iglični pisač pride, a za njega tražim najnoviji laserski pisač u boji.
15 godina
neaktivan
RE: Windows 7 i GTA IV

Vec imam 2 particije, na ovoj gdje mi je Windows imam 100GB memorije a na drugoj 200GB memorije, znaci da samo napravim BACKUP na fileovima koje zelim zadrzat i da se prebacim natrag na XP? To mi se cini kao najbolja solucija...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice