E ovako posto sam pocetnik treba mi pomoc .
Znaci imam maticnu GIGABAYTE TECHNOLOGY iprocesor INTEL CELERON 336 i imam neki procesor AMD 3500+ 64 bit koji je bolji procesor i jel se smi i moze li se taj procesor stavit na tu maticu molim vas pomoc
E ovako posto sam pocetnik treba mi pomoc .
Znaci imam maticnu GIGABAYTE TECHNOLOGY iprocesor INTEL CELERON 336 i imam neki procesor AMD 3500+ 64 bit koji je bolji procesor i jel se smi i moze li se taj procesor stavit na tu maticu molim vas pomoc
Na sluzbenoj stranici nađes tocan model svoje maticne ploce i pogledas koje procesore podrzava ! Inace , maticna koja podrzava Intel , ne podrzava AMD i obrnuto !
Sada mi je Intel Celerom 366, a imam taj procesor.
Imam jos jedno pitanje Imam jedan komp. maticna je Asus A8V.VM SE ja mislim procesor AMD 3500+ 64 i sada sve je komp ok , al imam problem s karticom TP Link W350GD ( znaci neam interneta bez nje , a provjerena je znaci radi 100 % kartica ), kada je stavim u bilo koji slot nece da je prepozna , nekad je prepozna , ali kada stavim originalni driver neradi nema dole mreze ni nista ako me kontas ,,, pomozi ako ikako mozes,,
I koji bi komp bio bolji ovaj s gigabyte maticna i intel celerom 366 ili je bolji ASUS A8V-V; SE AMD 3500+ 64 oba imaju po 1,25 GB RAMA koji je bolji