U vezi procesora i maticneploce

poruka: 4
|
čitano: 633
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

E ovako posto sam pocetnik treba mi pomoc .

Znaci imam maticnu GIGABAYTE TECHNOLOGY iprocesor INTEL CELERON 336 i imam neki procesor AMD 3500+ 64 bit koji je bolji procesor i jel se smi i moze li se taj procesor stavit na tu maticu molim vas pomoc 

0 0 hvala 0
16 godina
Re: U vezi procesora i maticneploce
Nisi naveo bas precizno, ali ako ti je na toj ploči sad Intelov procesor, na njega ti neide AMD; tj. Nemožeš
486 PWNZU! http://www.speedtest.net/result/1456936834.png
15 godina

Na sluzbenoj stranici nađes tocan model svoje maticne ploce i pogledas koje procesore podrzava ! Inace , maticna koja podrzava Intel , ne podrzava AMD i obrnuto !

Music As A Weapon !!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Sada mi je Intel Celerom 366, a imam taj procesor.

Imam jos jedno pitanje Imam jedan komp. maticna je Asus A8V.VM SE ja mislim procesor AMD 3500+ 64 i sada sve je komp ok , al imam problem s karticom TP Link W350GD ( znaci neam interneta bez nje , a provjerena je znaci radi 100 % kartica ), kada je stavim u bilo koji slot nece da je prepozna , nekad je prepozna , ali kada stavim originalni driver neradi nema dole mreze ni nista ako me kontas ,,, pomozi ako ikako mozes,, 

I koji bi komp bio bolji  ovaj s gigabyte maticna i intel celerom 366 ili je bolji ASUS A8V-V; SE AMD 3500+ 64 oba imaju po 1,25 GB RAMA koji je bolji

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice