USB problem

poruka: 31
|
čitano: 6.325
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
USB problem

komjuter mi ne prepoznaje USB. kad ga stavim u komp piše mi ovo USB device non recognized... što da radim???

0 0 hvala 0
17 godina
RE: USB problem
i250 kaže...

komjuter mi ne prepoznaje USB. kad ga stavim u komp piše mi ovo USB device non recognized... što da radim???

A Isuse, po neznam koji puta danas govorim jedno te isto. Ljudi, kada pišete, DAJTE NAM VIŠE INFORMACIJA --> nevezano za ovaj slučaj informacije su (windowsi, driveri, hardver).
U ovome slučaju: Windowsi, kakav USB uređaj, koja matična (valjda USB na matičnoj - ili na posebnoj kartici)
Kublach
17 godina
neaktivan
Kublach kaže...
i250 kaže...

A Isuse, po neznam koji puta danas govorim jedno te isto. Ljudi, kada pišete, DAJTE NAM VIŠE INFORMACIJA --> nevezano za ovaj slučaj informacije su (windowsi, driveri, hardver).
U ovome slučaju: Windowsi, kakav USB uređaj, koja matična (valjda USB na matičnoj - ili na posebnoj kartici)
 Slažem se sa Kublachom. Može više informacija? Ovako ti nažalost nemogu pomoći.
"An expert is a person who has made all the mistakes that can be made in a very narrow field." - Niels Bohr
17 godina
i250 kaže...

Iz 5. pokušaja čitanja sam donekle shvatio: radi se o USB memoriji. Probaj ju na drugom kompu dali se tamo javlja ista poruka, ako ne idemo rješavati problem kod tebe, ako da onda je memorija neispravna i možeš se pozdraviti s njom.
Kublach
16 godina
neaktivan

na xp windowsima. prije par dana mi je radilo normalno a onda mi se počelo najedanput pojavljivati ta poruka tj. nebi komp moga pronaci usb

16 godina
neaktivan

i miš mi ima usb priključak i on radi normalno

17 godina
neaktivan
USB problem

Pogledaj ovdje:

http://www.hat.net/geeky/node/221

Evo ti prijevod prvog dijela:

1. Klikni Start>Run. Upiši cmd i pritisni Enter.
2. U novi crni prozorčić upiši “set DEVMGR_SHOW_DETAILS=1″ (bez navodnika) i pritisni Enter.
3. Upiši “set DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1″ (bez navodnika) i pritisni Enter.
4. Upiši “start devmgmt.msc” (bez navodnika) i pritisni Enter.
5. U novom prozoru koji će se otvoriti odaberi View. Klikni na Show hidden devices.
6. Klikni na pluseve pored "Imaging devices", "Unknown devices" i "USB devices".
7. Ima li USB uređaja i "unknown devices" (uključujući i one označene sivo)? Ako ima, desni klik na njih i odaberi Uninstall.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.10.2008 22:34 (klimama).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB problem

proba sam i to napraviti ali nista. i dalje mi govori jedno te isto

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
USB problem

Možda ti je USB "utičnica" malo slomljena ili iskrivljena, pa ti ne "skuži" stick.

Ozbiljno...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB problem

ne radu mi dva usb-a , ni mob spojen priko usb kabela. samo miš radi. imam osam utora za usb ali na niti jednom ne radi

0 0 hvala 0
17 godina
USB problem

Probaj stikove na drugome računalu.

Kublach
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

na drugom komp stikovi radu normalno, sa stikovima je sve uredu...

17 godina
neaktivan
USB problem

Probaj reinstalirati drivere od matične ploče. Ako to ne uspije,probaj reinstal windowsa. Ako je i dalje greška, onda je hardver, možda problem sa matičnom pločom.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
USB problem

Reinstal wina..update biosa..... no prvo napravi antivirus scan jer ne znam praznovjeran san

Tikviči vladaju svijetom!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB problem

meni kad stavim usb u komp.tj.kad kliknem na njega  piše please insert a dick into drive F...

nemam pojma šta mu je...Mršti se

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vrazic15 kaže...

meni kad stavim usb u komp.tj.kad kliknem na njega  piše please insert a dick into drive F...

Dobro ti ne veli insert your  brain into drive F:

Za autora: pogledaj u device manageru dali je sve stavljeno na Enabled...
Nijedno pravilo bez iznimke!!
16 godina
neaktivan

HAHAHAHAHA

17 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...
vrazic15 kaže...

Dobro ti ne veli insert your  brain into drive F:

Za autora: pogledaj u device manageru dali je sve stavljeno na Enabled...
A jesi me nasmijao sa ovim ˝insert your  brain˝Cool
World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369
16 godina
neaktivan
USB problem

nemogu nikako spjit ništa na komp..u device menager di su oni za usb je kraj njih žuti usklićnik..prova san nešt sam a nešto šta san proćita po netu ..nisn znalac..provajte mi šta jednostavnije objasnit

pićola

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pićola kaže...

nemogu nikako spjit ništa na komp..u device menager di su oni za usb je kraj njih žuti usklićnik..prova san nešt sam a nešto šta san proćita po netu ..nisn znalac..provajte mi šta jednostavnije objasnit

kad uđen u moje računalo ima samo di su uređaji s prenosivim medijima samo pogon(E)..nema F..
trezmont
16 godina
neaktivan
USB problem

Polako Kud si navalio!!!

Pogledaj ovu temu malo i tu je čovjek imao sličan problem!!

Imaš jedan link na rapidshare klikni na njega i skini taj driver za USB

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB problem

kako doći do biosa,možda je usb na storage..neznan prćkan okolo pa se bojin da nešto ne zaseren..već san u 2 godine iša kod meštra(prijatelja)dabi 10 puta..nemogu više od srama...

trezmont

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
pićola kaže...

kako doći do biosa,možda je usb na storage..neznan prćkan okolo pa se bojin da nešto ne zaseren..već san u 2 godine iša kod meštra(prijatelja)dabi 10 puta..nemogu više od srama...

Restartiraj računalo na prekidaču!
i pritiskaj Del ili F6 da uđeš u BIOS!! pronađi tamo USB i vidi jel uključen!!
Save i exit... i to je to.. (ako je u BIOSU isključeno)
16 godina
neaktivan
USB problem

fala lipa..još ništa..šta više prćkan to se više bojin da šta ne pokvarin..HVALA LIPA JOŠ JEDANPUT...

trezmont

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB problem

kada san uša u device menager i kliknija pod bus controler di su inteli(još je žuti uskličnik) piše ...windovs succesfulli loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device(Code 41)...molin vas šta jednostavnije ako je komplicirano netribate mi ni objašnjavat...

trezmont

0 0 hvala 0
17 godina
USB problem

Jel ti nas zezas ili si ozbiljan?

jel ti mis radi preko USB? probaj svoj USB na drugo racunalo.

Jedna fora s USB-om, meni se to na poslu desi na HP-ovom racunalu, kad ubacim USB stick, nekada zablokira i niti jedan USB ne radi, ugasim racunalo, iskljucim iz struje, znaci skroz iz zida i sacekam 5 min, ponovo ukljucim i vrati se sve na normalu, vjerovatno neki kratki spoj, ili nesto, ali probaj i to.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. "It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt."- Rami Belson
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

neće ni printer da radi..kad uštekan stik onda svitli dok ne poćme dizanje sustava a onda se ugasi..provat ću i to...

trezmont
16 godina
neaktivan
USB problem

ma neće..benti godine..

trezmont

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
USB problem

kad san stavija od GIGABYITE cd piše na jednom mistu...Enable USB device back form S3 mode

trezmont

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
USB problem

Pićola ajde molim te koristi tipku EDIT da ne redas post za postom.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice