komjuter mi ne prepoznaje USB. kad ga stavim u komp piše mi ovo USB device non recognized... što da radim???
komjuter mi ne prepoznaje USB. kad ga stavim u komp piše mi ovo USB device non recognized... što da radim???
na xp windowsima. prije par dana mi je radilo normalno a onda mi se počelo najedanput pojavljivati ta poruka tj. nebi komp moga pronaci usb
i miš mi ima usb priključak i on radi normalno
Pogledaj ovdje:
http://www.hat.net/geeky/node/221
Evo ti prijevod prvog dijela:
1. Klikni Start>Run. Upiši cmd i pritisni Enter.
2. U novi crni prozorčić upiši “set DEVMGR_SHOW_DETAILS=1″ (bez navodnika) i pritisni Enter.
3. Upiši “set DEVMGR_SHOW_NONPRESENT_DEVICES=1″ (bez navodnika) i pritisni Enter.
4. Upiši “start devmgmt.msc” (bez navodnika) i pritisni Enter.
5. U novom prozoru koji će se otvoriti odaberi View. Klikni na Show hidden devices.
6. Klikni na pluseve pored "Imaging devices", "Unknown devices" i "USB devices".
7. Ima li USB uređaja i "unknown devices" (uključujući i one označene sivo)? Ako ima, desni klik na njih i odaberi Uninstall.
proba sam i to napraviti ali nista. i dalje mi govori jedno te isto
Možda ti je USB "utičnica" malo slomljena ili iskrivljena, pa ti ne "skuži" stick.
ne radu mi dva usb-a , ni mob spojen priko usb kabela. samo miš radi. imam osam utora za usb ali na niti jednom ne radi
Probaj stikove na drugome računalu.
na drugom komp stikovi radu normalno, sa stikovima je sve uredu...
Probaj reinstalirati drivere od matične ploče. Ako to ne uspije,probaj reinstal windowsa. Ako je i dalje greška, onda je hardver, možda problem sa matičnom pločom.
Reinstal wina..update biosa..... no prvo napravi antivirus scan jer ne znam praznovjeran san
meni kad stavim usb u komp.tj.kad kliknem na njega piše please insert a dick into drive F...
nemam pojma šta mu je...
meni kad stavim usb u komp.tj.kad kliknem na njega piše please insert a dick into drive F...
nemam pojma šta mu je...
HAHAHAHAHA
nemam pojma šta mu je...

nemogu nikako spjit ništa na komp..u device menager di su oni za usb je kraj njih žuti usklićnik..prova san nešt sam a nešto šta san proćita po netu ..nisn znalac..provajte mi šta jednostavnije objasnit
nemogu nikako spjit ništa na komp..u device menager di su oni za usb je kraj njih žuti usklićnik..prova san nešt sam a nešto šta san proćita po netu ..nisn znalac..provajte mi šta jednostavnije objasnit
kako doći do biosa,možda je usb na storage..neznan prćkan okolo pa se bojin da nešto ne zaseren..već san u 2 godine iša kod meštra(prijatelja)dabi 10 puta..nemogu više od srama...
kako doći do biosa,možda je usb na storage..neznan prćkan okolo pa se bojin da nešto ne zaseren..već san u 2 godine iša kod meštra(prijatelja)dabi 10 puta..nemogu više od srama...
fala lipa..još ništa..šta više prćkan to se više bojin da šta ne pokvarin..HVALA LIPA JOŠ JEDANPUT...
kada san uša u device menager i kliknija pod bus controler di su inteli(još je žuti uskličnik) piše ...windovs succesfulli loaded the device driver for this hardware but cannot find the hardware device(Code 41)...molin vas šta jednostavnije ako je komplicirano netribate mi ni objašnjavat...
Jel ti nas zezas ili si ozbiljan?
jel ti mis radi preko USB? probaj svoj USB na drugo racunalo.
Jedna fora s USB-om, meni se to na poslu desi na HP-ovom racunalu, kad ubacim USB stick, nekada zablokira i niti jedan USB ne radi, ugasim racunalo, iskljucim iz struje, znaci skroz iz zida i sacekam 5 min, ponovo ukljucim i vrati se sve na normalu, vjerovatno neki kratki spoj, ili nesto, ali probaj i to.
neće ni printer da radi..kad uštekan stik onda svitli dok ne poćme dizanje sustava a onda se ugasi..provat ću i to...
ma neće..benti godine..
kad san stavija od GIGABYITE cd piše na jednom mistu...Enable USB device back form S3 mode
Pićola ajde molim te koristi tipku EDIT da ne redas post za postom.