USB problem na WIN7

poruka: 4
|
čitano: 1.454
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
USB problem na WIN7
Pozdrav,

Imam neki čudan problem, naime, tastatura mi je usb, i logično priključena je taj port, i radi normalno.

Međutim, evo pokušavam da ubacim usb flash memoriju i usb dzojstik u usb port, i ne radi nijeda ni drugi.

Probao sam ponovo instalirati drajvere za USB, drajvere za chipset, gledao sam u BIOSu podešavanja oko USB-a i sva su enabled.

Sad možete reći ne radi taj flash ili džojstik. Međutim ovaj džojstik sam ranije koristio na starom kompu, a sad ne ovom novom ne mogu. A flash memorija je nova, tek otpakovana, danas djevojka mi snimila nešto na usb i sad da pogledam, ono ne radi.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
USB problem na WIN7

drivere za usb reinstaliraj i pokušaj u taj slot u kojem je keyboard

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: USB problem na WIN7
Uradio sam to vec, tastatura radi na 2 slota pozadi, ne znam sta je za reci. Kontam da je mozda usb pokvaren, ali juce mi ga dala djevojka nov, ona ga samo otpakovala i snimila nesto da pogledam.
14 godina
neaktivan
USB problem na WIN7

joystick ti možda nije kalibriran. što se tiče usb-a, pokušaj na drugom računalu i vidi prepoznaje li ga. Ako radi, tražiti ćemo problem dalje.

Whoever undertakes to set himself up as judge in the field of truth and knowledge is shipwrecked by the laughter of the gods.
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.2.2012 2:12 (Immartu).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice