USB ne radi

poruka: 3
|
čitano: 1.007
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
USB ne radi

Bok, 

Jel mi može netko pomoći,jako je bitno?

Radi se o mom USB sticku u jutro je radio i svjetlio je crveno ali nakon što sam ga izvadio iz laptopa ponovno sam ga stavio no nije svjetlio ali se čuo onaj zvuk kad staviš stick.Otišao sam na My computer i tamo sam ga pronašao ali kad sam kliknuo na njega pisalo je da stavim disk g i neželi ga otvoriti.Probao sam ga učitati i na kompu i na drugom laptopu ali ne ide.Pa ako netko ima nekakvo rješenje molim ga da mi kaže jer su mi tamo jako važni podaci.

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
USB ne radi

Jesi ga probo učitati iz safe mode taj USB mož si na njega pokupio nekakav virus pa ti preporučam da pokreneš sa AVG scan USB a iz Safe mode ak ni to ne pomogne morat ćeš ga formatirati nema ti druge također probaj skinuti i nekakav alat npr Recoy data USB ili tak neš pa spasiti podatke ako se daju sa tog USB.U svakom slučaju Foramat tog USB a ti ne gine.

Dalibor

Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: USB ne radi
Master Infirmiy kaže...

Jesi ga probo učitati iz safe mode taj USB mož si na njega pokupio nekakav virus pa ti preporučam da pokreneš sa AVG scan USB a iz Safe mode ak ni to ne pomogne morat ćeš ga formatirati nema ti druge također probaj skinuti i nekakav alat npr Recoy data USB ili tak neš pa spasiti podatke ako se daju sa tog USB.U svakom slučaju Foramat tog USB a ti ne gine.

Dalibor

Hvala ti na odgovoru pokušat ću još jednom ga stavit u laptop pa ću vidjeti 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice