USB 2.0 USB Y kabl problem

poruka: 4
|
čitano: 1.365
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
USB 2.0 USB Y kabl problem

Pozdrav! Imam vanjski tvrdi disk marke Verbatim kapaciteta 250gb, do sada mi je radio na običnom usb kablu ali na nekim računalima se nije mogao pokrenuti, ponašao se kao da nema dovoljno energije. Znači u Linksu sam kupio Y kabl jer sam čitao da to pomaže u takvim situacijama dođe 15 kn. Uglavnom kad sam spojio na svom računalu taj kabl i na njega hard disk jako se dugo učitavao (bio je spojen na  stražnje konektore i na eSATA konektore uvjek isto) i disk se nije htjeo otvoriti, kliknuo sam safety remove sve kao i inače iskopčao ga i ponovno spojioo te mi je hard pun muzike i filmova prešao u RAW format i traži formatiranje. Uspio sam nekim programima spasit najbitnije i sad se formatira već 2 sata. Zanima me jel ima ko kakva iskustva s tim, dečko u Linksu mi je rekao da bi trebao pregledat usb postavke u BIOS-u ali koliko vidim sve je u redu. Ploča je Asrock M3A770DE ako je itko imao slično iskustvo ili ima neki savjet molio bih za pomoć. Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: USB 2.0 USB Y kabl problem

Molim moderatore da zaključaju i izbrišu temu, očito nitko nema sličnih iskustava. Hvala

14 godina
protjeran
m.skripelj kaže...

Molim moderatore da zaključaju i izbrišu temu, očito nitko nema sličnih iskustava. Hvala

kupio si onaj jadni crni dvoglavi kabel koji se isporučivao uglavnom sa TranscendStoreJet vanjskim diskovima.

meni su oba takva prdnula za pola godine jer su smeće.

kupio sam dva poštena jednoglava HAMA , svaki za 90 kn i da vidiš kako su problemi nestali.

..a što se tiče tvoje nervoze , trebao si malo koristiti tražilicu jer ima bar 50 tema u kojima se objašnjava taj problem

Lp

Ne volim opterećene ljude. Preduvjet opterećenosti je primitivizam a preduvjet primitivizmu je glupost.
14 godina
neaktivan

Hvala puno, ma nisam nervozan čitao sam malo teme o tim kabelima i više manje svi ih hvale. nije meni što kabl nije radio nego mi je iz diska napravio RAW particiju, pa sam mislio da ja nešto radim krivo. Uglavnom hvala kupio sam jednoglavi za nekih pedesetak kuna, formatirao disk i sve štima =)

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice