asrock p4vm890 za ovu maticnu mi trebaju svi drajveri za graficku,zvucnu itd...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kak ćemo mi znati šta ti imaš na toj matičnoj?
http://www.asrock.com/mb/download.asp?Model=P4VM890
Edit:Pretekli me,a nije mi ni 2 sekunde trebalo za pronac!
A iz kojeg razloga ne možeš sam hitno naći drivere za tu matičnu?
valjda mu google ne radi o.O
valjda mu google ne radi o.O
Moguce i mene zeza ovih dana!
hvala........
ovakve teme mrzim bezveze moze sam ali ipak pita
Nisu svi toliko vični, postoje ljudi koji se ne snalaze oko takvih pitanja i zato je forum ovdje da im se pomogne.
Nisu svi toliko vični, postoje ljudi koji se ne snalaze oko takvih pitanja i zato je forum ovdje da im se pomogne.
Pa kako je ovdje napisao temu da treba drivere za tu matičnu, mogao je i u google napisati "ime matične drivers" i našao bi nešto, ili krene od stranica proizvođača i potraži tu ploču. Ne mislim ja ništa loše, ali samo želim savjetovat da se počne sam snalazit oko tako banalnih stvari. Puno bi mu više koristilo da se sam potrudi oko toga jednom i shvati da nije neki problem nego da ispituje svako takvo pitanje na forumu.
i više mu je vremena trebalo za otvaranje teme nego da je isao nac drajvere.
Pa kako je ovdje napisao temu da treba drivere za tu matičnu, mogao je i u google napisati "ime matične drivers" i našao bi nešto, ili krene od stranica proizvođača i potraži tu ploču. Ne mislim ja ništa loše, ali samo želim savjetovat da se počne sam snalazit oko tako banalnih stvari. Puno bi mu više koristilo da se sam potrudi oko toga jednom i shvati da nije neki problem nego da ispituje svako takvo pitanje na forumu.
Ma ja se slažem s tobom, ali ljudima koji nemaju dovoljno informatičko znanje takve stvari ne padnu na pamet. Moja stara npr. zna prek neta koristit forume, internet bankarstvo, surfat, printat, snimat što joj paše al možeš mislit što bi znala nać drivere za matičnu ploču čak i da zna ime dotične =). O tome ja govorim.
Trebaju mi driveri za printer hp deskjet 3325 windows 7 :)