Dakle.sam naslov govori o cemu je stvar,.....Iako sam imam problema sa tim,....radi se o rusenju windowsa uzrokovane greskama memorije,,,,a opet sama memorija je ispravna...kod mene je sljedeci slucaj......4x4gb HyperX 2133Mhz.....ubacim memoriju u 2 i 4 slot,,,,,sve sljaka dakle 2x4 gb........ubacim ta ista dva modula u 1 i 3,,,,,sve sljaka.....zamijenim module uzmem druga dva,,,,,,isto napravim sve,,,,sve sljaka....kad ubacim sve cetiri,,,,ode sve u pm.....windowsi se podignu i bilo koji program pokrenem,,,,,BSOD.....Nadogradjivao sam UEFI zadnja verzija,,,,,zamijenio plocu ,istu naravno,,,,(Asus Z170-P)....nista sve opet isto....kontaktirao sam Asus,Kingstone......prvi su mi rekli da mozda procesor nije dobro nalegao ,pa da ga hladnjak pritisce previse pa memorijski kontroler neradi kako treba,...drugi pak kazu ako je memorija neispravna da ima posaljem ,pa ce mi poslati novu,,,,,,a memorija radi 100% testirao svu,,,,,
Dosta ljudi imaju probleme sa ovim,netko malo drugaciji,nekome radi samo 1 modul.......da li je itko imao slicnih iskustava....