SBRE device is not working properly

poruka: 3
|
čitano: 3.330
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran

TuneUp 2010 mi javlja da ovaj SBRE device (uređaj-drajver) ne radi. I komp ima naviku u zadnje vrijeme se stalno crashat? Ima li itko pojma kako da se riješim ovog problema? Windows 7 Home premium, instalirani u 12. mjes

tuneup 2010 javlja ovaj error tuneup 2010 javlja ovaj error
a ja u device manageru ne mogu updejtati drajver niti riješiti problem a ja u device manageru ne mogu updejtati drajver niti riješiti problem
loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Potpuno isti problem imam i ja i nisam ga uspio rješit. Na googleu ništa ne izbacuje za SBRE device.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: SBRE device is not working properly

Ja imam KIS2010? Možda je u tome problem! Otkada sam ga instalirao Kaspersky stalno nešto zanovijeta? Sada mi se i internet usporio, čeka oko 30 sec da otvori neke stranicexD

edit: eo ja napravio system restore na neki od 1.3.2010 i sad imam opet komp bez tog problema:P Samo me grize malo što se to dogodilo da je neki vrag se dešavao stalno... Nadam se da će netko riješiti ovo iako je malo beznačajno ipak zanovijeta stalno. I da KIS2010 opet imam i nema (još) problema sa istime. I napravio sam usput Check Disk (onaj kompletni-thorough) iz Winza i nije našao greške na disku C:/

loss of interest question wonder ways of fear they pull me under
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.3.2010 16:07 (stoncin3).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice