Racunar nece da se upali

poruka: 4
|
čitano: 940
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Racunar nece da se upali
doslo vrijeme a se cisti komp i ja ocistio sve izmenjao termalnd itd... Sklopio sve da upalim on poce da se pali ono maticna msi pokaza znak i ja odo do wc kaze drug ugasiti se komp ja da upalim nece,sve rasklopim probam da upalim nece kad stisne power dugme mis malo svicne na sekudnu i nista,menjao sam napajanje opet isto,resetovao bios opet isto svicne mis sijalica na sekundu i ventilatori se ne okrecu

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Racunar nece da se upali

Tesko je ovako na prvu pogoditi što se dogodilo, može biti puno toga. Provjeri još jednom sve kontakte, kablove, itd...Probaj spojiti samo ploču, napajanje, procesor i RAM pa upali (bez optike, diskova, grafičke...). Također probaj to i bez RAM memorije.

Jesi vadio procesor iz socketa? Ako jesi, provjeri pinove da nisu oštećeni, iskrivljeni...

Jesi usisavao računalo iznutra? Tu treba biti oprezan, ja sam jednom davno kao klinac uništio ploču sa usisavačem, (glumeči informatičara sa godina), ne pitaj kako

Treat your password like your toothbrush. Dont let anybody else use it, and get a new one every six months. ~Clifford Stoll

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Racunar nece da se upali
Nisam udisivacom,kompresorom sam izduvao komponente procesor nisam vadio iz soketa jer nema potrebe kao sto sam i rekao racunar posle sklapanja se upalio i ugasio i nakon toga se nije palio
10 godina
neaktivan
Racunar nece da se upali

Onda nemaš drugu opciju nego ići metodom eliminacije, pa ćeš vidjeti koja komponenta je neispravna.

Treat your password like your toothbrush. Dont let anybody else use it, and get a new one every six months. ~Clifford Stoll

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice